محسن فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه نظارت مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تا پایان صفر ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: همکاران تا پایان صفر خدمت‌گزار مردم هستند و شهروندان می‌توانند انتقاد، پیشنهاد و تخلفات را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند.

وی افزود: برخی شهروندان غذای عزاداری را فریز می‌کنند و زمان دیگری استفاده می‌کنند که برای مصرف باید در دمای ۷۰ درجه گرم کنند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره حفظ ارزش مواد غذایی گفت: فریز کردن غذا سبب می‌شود ارزش غذایی آن کاهش پیدا کند، هنگام مصرف باید دقت شود تا یخ‌زدایی غذا به تدریج اتفاق بیفتد و مشکلی رخ ندهد.

فرهادی تصریح کرد: مراسم عزاداری امام حسین تا پایان صفر ادامه خواهد داشت، به همین دلیل به رستوران و آشپزخانه‌ها توصیه می‌شود از بهداشت مواد غذایی اطمینان حاصل کنند.

وی خاطرنشان کرد: در ایام محرم و صفر مراکزی طبخ غذا را انجام می‌دهند، بنابراین رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها باید مواردی را مدنظر قرار دهند، این موارد رعایت بهداشت فردی و استفاده از ابزار، ظروف مناسب برای آشپزی است که باید به آن توجه ویژه داشته باشند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اضافه کرد: افرادی که مسئول طبخ غذا در ایام عزاداری هستند، باید شرایط اولیه پخت و پز را رعایت کنند و آن را جدی بگیرند.

source