آماده باشی سازمانی: از تجربه جنگ استفاده کنید
صبح خبر مبتنی بر روی یک گزارش ناشناس از خبرگزاری ایمنا به نقل از سازمان غذا و دارو به نقل از رئیس این سازمان از آمادگی سازمان غذا و دارو در سرتاسر کشور در جنگ ۱۲ روزه خبر داد. رئیس سازمان غذا و دارو گفت که در زمان جنگ، آمادگی سازمان باید مانند تجربه جنگ ۱۲ روزه باشد. وی درباره این تجربه گفت که در آن دوران هوشیاری، چابکی و انسجامی که در آن دوران تجربه شد، همچنان با همان قدرت حفظ شود.
وی افزود که در ۱۲ روز گذشته عملکرد مناسبی در حوزه غذا و دارو ثبت شده و تأمین اقلام مورد نیاز بهصورت مستمر ادامه دارد. او همچنین اضافه کرد که ذخایر دارو، تجهیزات پزشکی و مواد غذایی در سطح کشور و مراکز درمانی به میزان مناسب تأمین شده و دانشگاهها نیز هماهنگ با سیاستهای سازمان عمل کردهاند.
وی تأکید کرد که باید از تجربه همکاری چابک با نهادهایی چون بانک، بیمه و گمرک استفاده شود و با کاهش بروکراسی، بهرهوری را در شرایط عادی و بحرانی افزایش دهیم. وی همچنین از انجام تستها و آزمایشهای مرتبط با جنگ پس از برطرف شدن جنگ خبر داد.
وی اضافه کرد که اطلاعرسانی سریع از سوی استانها در رفع مسائل احتمالی نقش کلیدی دارد. وی استحضار داد که در زمانی که جنگ در سرتاسر کشور در حال جاری بود، توزیع دارو و شیرخشک با مدیریت مناسب همراه بود و این روند مورد توجه مسئولان قرار گرفت.
رئیس سازمان غذا و دارو به این نکته اشاره کرد که دانشگاهها باید وضعیت ذخایر دارویی و تجهیزات پزشکی را بهصورت دقیق گزارش دهند. وی اضافه کرد که سرعت در ارائه اطلاعات و تصمیمگیری بهموقع، نقش مؤثری در حفظ سلامت مردم و استمرار تأمین فراوردههای سلامتمحور دارد.
او نیز به استفاده از ارتباط چابک با نهادهای مرتبط در سازمانهای دولتی و دولتی و همچنین کاهش بروکراسی اشاره کرد. وی همچنین از تیمهای طولانی امرالد که در دوران جنگ ۱۲ روزه وارد صحنه شدند خبر داد.
اهمیت تجربه جنگ در سازمان غذا و دارو
تجربه جنگ در سازمان غذا و دارو یک موضوع مهم است. در زمان جنگ، سازمان باید بتواند تأمین تغذیه مردم را به نحو EFFECTIVE انجام دهد. افزایش بهرهوری و استفاده از ابتکارات جدید برای بهبود نتایج قابل توجهی در این vấnوع داشته است.
وظیفه ای که رئیس سازمان غذا و دارو با آن مواجه شده با انتخاب آبجدی از حالتی که در زمان جنگ در سازمان غذا و دارو وجود داشت عمل کرده است. بهمین ohled تلاشهایی برای ستفاده درست از همه امکانات در هنگام جنگ برای تامین تغذیه و داروها به دوباره اسمودها شده از این وسیله اجرایی برای سازمان این است که همه تمرکز خود را بر این موضوع متوحه داشته باشد که با افزایش تجربه و بهرهوری چطور بتوان یک سازمان چابک را همانند گذشته بیشتر حفظ کرد.
در این مورد که سازمان غذا و دارو راجع به شرطهای لازم برای ادامه تامین تغذیه مردم در شرایط بحرانی گفته است اگر از تجربه جنگ استفاده شود با همان بهرهوری قبلی، در شرایط بحرانی هم میتوانیم به آن حد و حدوتگی برسیم.