دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به سوالات عمده در مورد EFFECT باید مصرف زرده تخم مرغ در دوران کهنسالی چه چیزی را شامل میشود؟ موضوعی که در سال های اخیر مورد توجه خاص جایگاه فعالان بهداشتی قرار گرفته است، اعلام کرد که از مهمترین داروهای گیاهی برای درمان بیماریهای قلج و اختلالات خفیف،
زرده تخم مرغ به دلیل ارزش بالایی پروتئینی در سنین سالمندی توصیه به مصرف می شود.
اولین نکته بسیار مهمی که در مورد زرده تخم مرغ باید مد نظر بود این است که این زرده به عنوان یک منبع غنی از کولین شناخته میشود که از ارزشهای بالایی برای سلامتی انسان برخوردار است. اینکه چرا زرده تخم مرغ برای سلامت مغز و پاسخهای مناسب بین نورونهای مغزی تاثیرگذار است و میتواند در کنترل یا به تعویق انداختن بیماریهای نورولوژیک و خلق رفتاری مفید واقع شود، نکته جالب توجهی است که نشان میدهد این ماده غذایی غیرقابل انکار است.
از دیگر مزایای مصرف زرده تخم مرغ میتوان به اینکه این ماده منبع غنی از لوتئین و گزانتین است اشاره کرد که میتواند در سلامت بینایی تاثیرگذار باشد. همچنین، مقدار قابل توجهی از ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامین D در زرده وجود دارد که میتواند منجر به سلامتی بالاتری شود.
همچنین اعتقاد بر این است که روزانه یک عدد تخم مرغ کامل برای افراد در سنین کهنسالی توصیه میشود که میتواند منجر به معادلات شاداب سلامتی شود.
این موضوع میتواند راهنمای مناسبی برای آنها باشد که قصد دارند تنوعی را در دوشنبه غذایی خود ایجاد کنند. با توجه به فواید بیشماری که زرده تخم مرغ دارد، میتوان گفت که این ماده غذایی بسیار उपयوناور است و میتواند برای سلامتی افراد بالای 50 سال کاملاً توصیه شود.