**گرگرفتگی و یائسگی: رژیم غذایی گیاهی و پیامدهای مثبتی**

به گزارش سلامت نیوز، محققان توصیه‌ کرد که زنان یائسه به رژیم غذایی گیاهی روی آورند، چرا که این رژیم به کاهش شدید گرگرفتگی و کاهش وزن منجر می‌شود.

نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که زنان یائسه که به مدت سه ماه رژیم غذایی گیاهی کم‌چرب مصرف کردند، تا ۹۲ درصد از گرگرفتگی خود رنج نمی‌برند. این زنان همچنین به طور متوسط ۳.۵ کیلوگرم وزن کم کردند.

محققان دریافتند که حتی اگر زنان غذاهای گیاهی فرآوری شده یا فوق فرآوری شده مصرف می‌کردند، با این نتایج دست می‌یافتند. این نتیجه گیریuggestược کنایه به این دارد که انتخاب غذاهای گیاهی، مهم تر از سطح فرآوری آن است.

تیم تحقیقات به رهبری دکتر هانا کاهلووا، مدیر تحقیقات بالینی کمیته پزشکان، نتیجه گرفتند که جایگزینی غذاهای حیوانی فرآوری نشده یا حداقل فرآوری شده و فوق فرآوری شده با غذاهای گیاهی، با کاهش قابل توجه وزن و کاهش گرگرفتگی شدید همراه است.

اما به کلمه ی “فاقد فرآوری شده” توجه کنید، چرا که این رخداد مفهوم مهمی دارد. بالا رفتن سطح فرآوری Foods مخصوصا Foods دیترینش شده یا فوق فرآوری شده می‌تواند مواد مضری را در آنها بوجود بیاورد و باعث بروز بیماری شوند.

اما چرا رژیم غذایی گیاهی مهم است؟ محققان حدس می‌زنند که یک رژیم غذایی گیاهی ممکن است با تغییر سطح محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AGEs) در زنان، بر علائم یائسگی تأثیر بگذارد. AGEs گروهی از مختل‌کننده‌های غدد درون‌ریز هستند که بر ترشح انسولین، هورمون‌های تولید مثل و هورمون‌های آزاد شده توسط بافت چربی تأثیر می‌گذارند.

مگر این موضوع که الان انتشار این ترکیبAGEبرکターگی سایر جنسیتی است یا که ابزار ریختن تحلیلی تر است. که برای حل این مشکل نیاز به تحلیلی شبیه ،ه مکونتر مامی بیماریها برای تغییر صندازو والکن شناسی عمیق تر به آماری رشته یه رشته سند خلف حو منال به لحاظا هم نقش همچان سند رخ می دهند.