به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، مهدی پیرصالحی با اشاره به وضعیت خاص کشور، خواستار آمادگی کامل حوزههای غذا و دارو در سراسر کشور شد و اظهار کرد: شرایط فعلی ایجاب میکند که دانشگاهها با چابکی، هماهنگی و دقت بالا وارد عمل شوند تا در زنجیره تأمین اقلام حیاتی سلامت خللی ایجاد نشود.
وی با بیان اینکه توزیع منطقی نیازمند اطلاعات واقعی است، افزود: برای مدیریت صحیح، دو نوع داده حیاتی باید سریع از سوی دانشگاهها ارائه شود؛ یکی آمار موجودی دارو و تجهیزات و دیگری تعداد تقریبی جمعیت مواج در هر استان که در شرایط خاص کنونی جابهجاییهایی در آن رخ داده است و در صورت نادیده گرفتن آن، تعادل در توزیع سهمیهها بههم میخورد.
رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به پیامدهای نبود آمار دقیق ادامه داد: گاهی به دلیل اطلاعات نادرست، شاهد انباشت بیش از حد دارو یا فراوردههای سلامت در یک منطقه و کمبود در منطقه دیگر هستیم که فشار سنگینی بر سیستم سلامت وارد میکند، حتی تصور وجود ذخایر کافی در بعضی دانشگاهها، در صورت بروز کمبود در سطح ملی، ناپایدار خواهد بود.
پیرصالحی از اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان (۱۰ همت) اوراق برای تسویه بخشی از بدهی سازمان تأمین اجتماعی به دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و اضافه کرد: تسریع در هماهنگیهای لازم برای استفاده مؤثر از این منابع شد.