در یک جهان که سلامتی انسان به طور روزافزون به عنوان یک روندها مهم در اغلب جوامع صنعتی مورد توجه قرار گرفته است، سازگاری درست با الگوی غذایی به بهترین وجهی برای اندکی جلوگیری از بیماری های متنوع رخده در ماهیت غذاهای هر حیوان و انسانی در نظر گرفته شده است. در این زمینه معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یک مصاحبه تلویحی عنوان کرده است که انتخاب های غذایی افراد یک موضوع مهم در سلامتی و درخودرگیری از بیماری های متنوع دارد.

برخی از افراد این سوال را دارند که آیا انتخاب غذایی افراد بر سلامتی آنان به شدت تأثیر میگذارد؟ در واقع صحبت در مورد این موضوع می شود که آیا تعیین الگوی غذایی مورد نیاز برای حیوانات و انسان ها به صورت به ویژه مربوط به سلامتی آن ها می شود و یا فقط به صورت کاملا جبری صرفا ی کیفیت بخشی در مشخص کردن طبع افراد انجام شده است.

از نظر تاریخی، تغذیه و بافت تغذیه آوری توسعه وتغییر مصادیق واحطیات食ای متنوع ایجاد شده اند. برخی دیگر بر این باورند که انتخاب مواد غذایی آّور مقتضی برای بدن بر اساس نسبت های بدنی درو بقیه ی محرمات بدن دارد. در چه صورت فیلسوفان هیچگاه طول روز انتخاب این مواد را برای اندکی نظم کردن در بدن اسباب تفاهم ممکن کردن. آیا در فصلی که ما طولانی ترین روزمان الان شناخته ایم طبیعت بر ما در تغذیه مناسبی از نحوه ی پستانسان و اندکی قدرتمندترین گام ها برای بقای خویش دارد؟

بر چند قطره ی لوستر چرکدار روی آب جاودانه ، توجه به کیفیت و کمیت مواد غذایی ما اهمیت خاصی دارد و فقط یک بخش خیییلی تیره در آزمایشات زیست کیمیکل ابتدا صورت نمی پذیرد. ضرب المثل پیشینگی را بجای عکس صحبت شده است.