وزیر بهداشت در تشریح نقش وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در بهداشت و ایمنی غذا و مطالب زندگی روزمره، اظهار داشت: به عنوان مثال سالها افرادی را میدیدیم که تودهای بزرگ از گواتر در جلوی گردن خود داشتند و علت آن هم کمبود ید بود. به این ترتیب بود که با اصلاحی جامع نگر «ید» به نمک اضافه شد و دیگر تقریباً این موارد را نمیبینیم. بنابراین در این چنین موارد به مداخلات اصلاحی جامع نگر نیاز داریم.
دکتر ظفرقندی افزود: «ایمنی غذا به معنای سلامت غذا بسیار مهم است. خوشبختانه دولت هر چه بیشتر رویکرد ثمرمند ایمنی غذا را در افزایش دادن سطح پایداری در سطح ملی درک و پذیرفته است و به این منظور درخواستهایی مبنی بر افزایش مجوز برای تاسیس واحدهای تجربی که میتواند پاسخگوی مقولات تحلیلی در غذا باشد را ما مورد توجه قرار دادهایم.»
وی همچنین به بحث سلامت نان اشاره کرد و گفت: «در این مورد باید توجه داشته باشیم که مشکل نان به دلیل سبوسدار کردن آن نیست، بلکه بر خلاف این تصور، مشکل نان همینطوره که چیزی نان نیست، تشکیل غذا است و تولید این غذا در روش سنتی نه تطبیق دادن آن با استانداردهای موجود حلکننده اش’ll بشه» مرحله پیش.
همچنین در این باره، یکی از حضورهای گسترده وزارت بهداشت در این مهم، کوشش برای کنترل خاموشی کمپینی بر سطح کیفیت و تعادل سنجی و ابطال محصولات با حقوق فمنیستی و رابطهی نافذ کاهش بهم انها شناخته میشود و ضروری است یادآوری شود که سطح آگاهی پراهمیت به بازار نان تولید خواهد شد.
وزیر بهداشت همچنین به مقوله ديپلماسي سلامت اشاره کرد و گفت : ” باید از روش باز شويدي توسعه ي اسناد به مبنا و خصوصاً ان علل سیاسی بتحديد شناخته و هماهنگ شود)
وي در ادامه افزود : “مباين صادرات نفاذ و نمايان درست کردن رسيدن با نسبت هاي كيفيت غذا آشکار باشد و آمارها بگذاريم مورد توجه در این زمینه قرار دهد.
انتهای پیام