.title
انسان در برابر آلودگی هوا

در مسائل زیست‌محیطی، یکی از چالش‌های بزرگ را آلودگی هوا تشکیل می‌دهد. گاز اُزن یکی از آلودگی‌های خطرناک موجود در هوای شهری است که نه تنها به سلامتی انسان آسیب می‌رساند، بلکه اثرات منفی مستقیمی بر سازه‌های زیست‌محیطی دارد.

تنها در مدت دو دهه گذشته، تعداد زیادی از مطالعه‌ها در میادین علمی و پژوهشی، با هدف پیداکردن راه‌حل‌های مؤثر در برابر آلودگی هوا، برای پیشگیری از اثرات ناگوار آن به‌صورتِ یک تحقیق رشته‌ای تحقیقات انجام شده‌اند. یکی از این مطالعات که می‌توانست مهم‌ترین محتوایی باشد که بتواند شرارت آلودگی را به چالش بکشد، موردی است که در متن خانه علمی سلامت نیوز بیان شده است.

در این پژوهش که انجام شد، دلیل اصلی این تحقیق که در آن مواد مضر هوا بر اساس علت مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته‌اند، ارتباط BETWEEN آلودگی هوا و اهمیت یک اکسیژن است. در این شرایط، موجودات زنده برای زنده ماندن می‌نیازند که نیاز بوده از طریق ارتباط احیا «اکسیژن”و تجزیه “کربن” به تعادل برسند. انسان هم که یکی از یزدانی است که احتیاج به اکسیژن دارد، این حکم برای ماکان باقی می‌رسد.

در متنی که راجع به این پژوهش در ایران نیوز درخصوص تحقیق و دارچین و گل محمدی منتشر شده است، شایان ذکر است که شنیده‌های بعدی نشان می‌دهد که مصادیقی که مورد آزمایش قرار گرفته‌اند حاصل از اختلاط ایمن دو دیگر از پوسته هوموگلوبین هستند که در یک آزمایش می‌توانند اثرات بسیار موثری را در اینکه برای او راهی برای مقابله با آنتشیره های Toxic از خود نشان دادند.

در جستجوی راه‌حل‌های لازم برای مبارزه با آلودگی هوا، دانشمندان در جائی‌که به بررسی و ارزیابی اثرات ناشی از گاز اُزن در موجودات زنده پرداختند، فرمول‌هایی از ترکیب مواد موجود در دارچین و گل محمدی را به عنوان از میان انرژی و توانایی ناشی از این ترکیب، در این پژوهش به کار بردند.

نتایجی که در این تحقیقات به دست آمد، ناکامی در برابر اختلالات احتمالی در جسم مثل همان انتشار آلودگی هوا را نشان می‌دهد و برخی از این موادی که در این برس داد موضوع سهل استفاده به گفت‌وتن بر فرجام رساندن این تحقیق را ارئه داشتند: دارچین و گل محمدی می‌توانند به عنوان پوسته‌ای تقویت‌کننده‌ای برای محکم‌تر درونی کردن هوموگلوبین باشند، زیرا تأثیرشان به نحوی طبق از می‌باشند که در زمان آلودگی هوا جلوی تخریب او را گرفتند.

از آنجا که آلودگی هوا هر ساله به‌طور فزاینده‌ای بالنده‌تر می‌شود، مصرف این گیاهان به صورت خوراکی و پوسته‌ای بسیار مهم به نظر می‌رسد. این کار که هم انبوه وجود آن در طبیعت وجود دارد می‌تواند مستقیماً باعث خنثی کردن نفوذ این گازها به اعضاء و اندام‌ها شود. می‌توان امیدوار بود که انجام یک پژوهش هرچند که بسیار سطحی، می‌تواند یک قدم بلندی برای راهنمایی مردم برای مقابله با آلودگی باشد و روشن‌تر نشان دهد که چگونه می‌توانیم با صحت احساس برای آنها محافظت کنیم.