پزشکان بهزیستی شاهین دژ به آموزش‌های احیا قلبی روی آورده‌اند

رئیس بهزیستی شاهین دژ گفت که در تلاش برای ارتقاء دانش و مهارت کارکنان خود در حوزه احیا قلبی و فوریت‌های پزشکی هستند. این تلاش به منظور بهبود مهارت‌های پایه و پیشرفته کارکنان بهزیستی و مراکز توانبخشی در مدیریت ایست قلبی و سایر فوریت‌ها در کودکان و بزرگسالان است.

طبق گزارش روابط عمومی بهزیستی شاهین دژ، مهری داداشیان رئیس بهزیستی شاهین دژ، حامی برگزار شدن کارگاه‌های آموزشی احیا قلبی و فوریت‌های پزشکی برای کارکنان خود بوده است. این کارگاه‌ها هدف حساس‌سازی و افزایش دانسته‌ها و مهارت‌های کارکنان در زمینه مدیریت ایست قلبی، تشخیص زودرس و سایر فوریت‌های پزشکی را در دستور کار خود قرار داده است.

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با مهارت‌های احیا قلبی ریوی، تکنیک‌های تشخیص زودرس و مدیریت اولیه بیماران دچار ایست قلبی تنفسی، مدیریت راه هوایی پیشرفته، درمان آریتمی‌های شایع در احیا آشنا شده‌اند. این تلاش به واقع آمادگی و تسلط بیشتر کارکنان بهزیستی و مراکز توانبخشی در احتمالی فوریت‌های پزشکی را هدف گرفته است.

مربیان و مسئولان فنی مراکز توانبخشی هدف مستقیم از این کلاس‌های آموزشی هستند. این گروه‌ها نه تنها کارکنان بلکه رابط مستقیم دررسیدگی به توانخواهان تحت پوشش هستند. در نتیجه، مهارت و دانش آن‌ها در حال مدیریت چالش‌های بالینی و فوریت‌های پزشکی، بسیار الزامی است.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی بیمارستان شهید راثی در این کارگاه، مباحث مربوط به احیا قلبی و فوریت‌های پزشکی را از نظر نظری و عملی برای شرکت‌کنندگان تفهیم کرده است. این کارگاه‌ها نشان می‌دهد که اهمیت ویژه ای در زمینه تربیت نیروهای متخصص در این حوزه دارد.

واقعیت این است که امید برای سلامتی، غالباً به رفتار و دانش پزشکان و کارکنان مرتبط با sağlık بستگی دارد. همچنین تلاش برای ارتقای مهارت‌ها و دانش کارکنان از اهمیت بسزایی برخوردار است. درحال حاضر، تربیت نیروهای متخصص در نجات جان و بهبود بستری‌های بالینی، تبدیل به یک مصرانه قانونی شده است.