موزههای غنی از پتاسیم و فواید آن برای سلامت قلب
به گزارش سلامت نیوز، مطالعات انجام شده نشان میدهد که خوردن منظم غذاهای سرشار از پتاسیم مانند موز میتواند به کاهش فشار خون کمک کند. این امر به توسط مطالعات انجام شده توسط انجمن فیزیولوژی آمریکا، که به انتشار یافتههای جدید در نشریه فیزیولوژی کلیه اشاره دارند، تایید شده است.
پتاسیم نقش مهمی در تنظیم فشار خون دارد. سدیم از آنجایی که میتواند فشار خون را افزایش دهد، از این لحاظ نیز بسیار مهم است. بهویژه پس از سال 60 سن زنان، خطر فشار خون بالا افزایش مییابد. ملزومات تغذیهای بهویژه توجه خاصی به فروش و مصرف پتاسیم دارد.
مواد غذایی مختلف غنی از پتاسیم، جمله موز، باعث میشود فشار خون بهتدریج بکاهش برسد. مطالعات نشان میدهد علاوه بر موز، سθι و آووکادو نیز میتوانند در کاهش فشار خون نقش بهسزایی ایفا کنند.
بر خلاف نظر برخی، تنها خوردن یک موز در روز کافی نیست. چون پتاسیم از Foods مناطق بسیاری در فصل بهار تولید میشود و بنابراین مصرف همیشگی آن در کامل وجود نیست. زمانی که ما تمام روز مواد غذایی پتاسیم دار مانند قهوه و برخی مواد غذایی، از جمله ریزوم و دل، را مصرف کنیم، آن وقت برایمان رژیم غذا کامل و لازم میشود.
حذف پتاسیم اضافی میتواند به رگهای خونی کمک کند و فشار خون را پایین بیاورد. برای حصول نتیجهای و ماندگار از بالا بردن پتاسیم در خون ما باید تمام روزان در انواع غذاها و اغذیههایی که خورش، قنوات و… نیز جزء غذاهای پتاسیم دار هستند از آن استفاده را زیاد کنیم.
اصولاً در غذاهای ظریف، حاوی پروتئین، اشتها چند برابر آن غذاها را به فرد میدهد و باعث میشود حتی غذاهای کمتری برای تامین نیازهای ما کافی باشد و اگر برای یأس ما مایحتاج ما غنی شود، افسردگی در فرد ایجاد میشود.