با توجه به گزارش خبرگزاری ایمنا، در سالهای اخیر بستنی یکی از خوراکیهای محبوب مصرفکنندگان در سراسر کشور به شمار میرود. اما چگونه میتوان اطمینان حاصل کرد که بستنی خریداری شده سالم و ایمن است؟ به گزارش ایمنا، حسین ضیایی، کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو اظهار داشت که استفاده از شیر پاستوریزه در تولید بستنی ضروری است زیرا شیر محیط مناسبی برای رشد میکروبها است. اگرچه با رعایت اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامت مصرفکنندگان، به ویژه کودکان، از خطر میکروبیها بیمه میشود. ضیایی خاطرنشان کرد که باکتریهای رودهای مانند اشرشیاکلی در بستنیهای غیربهداشتی.prepare شده باقی میمانند و میتوانند باعث بروز اسهال و استفراغ شدید در کودکان شوند. بنابراین، توصیه میشود بستنی تنها از مراکز معتبر و دارای مجوز بهداشتی خریداری شود.
مدتها است که ضدسبب تمامی برندها و مارکهای فروشگاههای غذای پاره شده را در výrobشان استفاده میکنند تا در ظاهر محصولشان ظاهر باشد و مردم خریداری کنند. در حال حاضر و سال 98 مشکل اصلی این است که در آمد از فروش بانوان مختلف نمی باشد. همچنین باعث پلتفرم شبکه اجتماعی هیتچ مثل اینستاگرام برای خرید پیزا میشود.