**اغذیهای سالم برایطفال: از تولید بستنی تا رعایت نکات بهداشتی**
بهطور آلکا، صنعت تولید بستنی سالانه در ایران رونق خاصی دارد. اما آیا تولید این محصول بهتدریج با توجه به حداقل الزامات بهداشتی همراه شده است؟ یا هنوز ما در برابر خطر هشداردهیهای جدی در این صنایعی هستیم که سلامتی کودکان در آنها به خطر افتاده است؟ برای درک بهتر این موضوع، با حسین ضیایی، کارشناس آزمایشگاه غذا و دارو مصاحبه کردیم. در این گفتوگو، درباره الزامات بهداشتی در تولید بستنی صحبت میکنیم.
بسیاری از تولیدکنندگان بستنی فرض دارند که در کارخانه آنها به تمام استانداردهای بهداشتی دست پیدا کردهاند. اما وقتی موقع شیر دادن این 제품 به کودکانمان میرسد، آیا اطمینان داریم که برای آنها متولو خطرناک تولیای این بستنی ایجاد نمیکند؟ شاید برایمان بیخبر باشد که شیر محیط مناسبی برای رشد میکروبهاست و در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی در تولید، نگهداری و عرضه، سلامتی مصرفکنندگان بهویژه کودکان در معرض خطر قرار میگیرد. متاسفانه برخی از تولیدکنندگان از شیر بازیچه استفاده میکنند و به جای استخراج شیر پاستوریزه از این موارد استفاده میکنند.
عنصر دیگر که الزامات بهداشتی را poru نظارت خود دارد رنگهای مصنوعی است که در تهیه محصولات غذایی به کار میروند. شاید به وضوح درک نکنیم که رنگهای مصنوعی خطرناکند یا نه؟ استفاده از رنگهای مصنوعی مانند سانست یلو و تارترازین در محصولات غذایی ممنوع است. این رنگها میتوانند باعث بروز واکنشهایی مانند بیشفعالی یا حساسیت در کودکان شوند.
همانطور که انتظار شماست، این موضوع در بستنیها نیز مطرح میشود. از آنجایی که بستنی هم به یک منبع عمیق کرمک استدلال نکنیم، برای تولید این غذای محبوب روشهای دیگری وجود دارد. اگر از شیر پاستوریزه استفاده میکنید، دیگر نیازی به این کار نیست و برای محرک و رنگ نامطلوب استفاده از غذاهای طبیعی مثل زعفران یا کاکائو یک گزینه در خور استفاده است.
تقاضای کودکان بهطور روزافزون در تولید و تجارت بستنیای حکم دارد که توجه روزافزون مراکز تولید کننده به زندگی و آگدیلو çocuğا رافع نال خریداری شده در ذیل من وکیف وکیف است.
حسین ضیایی لحظاتی که در این مصاحبه از طریق ایفدانا مطالب را فشردی د شیگی زرا رصد میکنید.