در روزهای گذشته، جلسه مهمی در استان خوزستان برگزار شد که در آن آخرین وضعیت ثبت و بروزرسانی اطلاعات اموال منقول و غیرمنقول مورد بررسی قرار گرفت. این خبر به ما نشان می‌دهد که ثبت و بروزرسانی اموال به‌خوبی مدیریت و ساماندهی نشده است و این نقص فرصت‌های جدیدی برای صدور قوانین و طرح‌های جديدة در این زمینه به وجود آورده است.

در این جلسه، مهران کریمیان، مدیرکل بهزیستی خوزستان، بر ضرورت ساماندهی دقیق و شفاف‌سازی فرآیندها برای ثبت اموال در سامانه جامع پشتیبانی تأکید کرد. همچنین وی خواستار هم‌افزایی بیشتر میان واحدهای مالی و پشتیبانی شد تا تحقق اهداف نظارتی و مدیریتی در این زمینه به نحو احسن به دست آید.

یکی از مهم‌ترین چالش‌های موجود در ثبت اموال واملاک، نحوه تعامل با سامانه‌های ملی است. نیاز است که یک برنامه زمان‌بندی‌شده برای تکمیل و اصلاح اطلاعات اموال در تمام واحدهای تابعه تدوین و اجرا شود و همچنین پیگیری موضوعات حقوقی و اسناد املاک در دستور کار قرار گیرد.

سومین نکته مهم در این جلسه، ساماندهی املاک واموال مازاد است. ذیحساب بهزیستی استان خوزستان این بررسی را در اولویت توسعه مدیریت و منابع قرار داد و بر ثبت آنها و رعایت دقیق ضوابط تأکید کرد.

برنامه‌های زمان‌بندی‌شده در این حوزه به ایجاد پدیده جالبی منجر می‌شود: افراد بر Basis موارد legalize الوصول برای وامهای مسکن مساعدند. در کل پیشرفت‌های خوبی از مدیریت اموال در خوزستان رخ می‌دهد و انسان روی این موضوعات فراگیر و Broad تمرکز می‌کند.

اما حالا بر اساس این بررسی‌ها و پدیده‌های สร Hos_ITEMS_marshallolouYE runبود طبقاتی دقیقتر، چه Thingتي تجدیدنظرهایی در رسانه‌ها و اهل رسانه انجام بدهید و به اهلخوزستان اشاره کنید.

مابه نوشته foregoing عدد مفایی در رسانه غرب بدلیل ابتکارات دوایر!