هر فاکتور غذایی به سلامتی شما تأثیر دارد و خوردن مکمل‌های زردچوبه‌ باید با دقت و مشورت با پزشک انجام شود

مکمل‌های زردچوبه به عنوان یک مصرفیت غذایی که در تهیه بسیاری از غذاهای بین المللی به کار می رود، به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. این ماده در ابتدا به دلیل داشتن خاصیت ضد عفونی کننده و مقوی دستگاه گوارش شناخته شد، اما در سال های اخیر اثرات آن بر سلامتی در روندهای روزافزون تحقیقاتی مورد بررسی قرار گرفته است.

یکی از روندهای مهم در استفاده از زردچوبه این است که افرادی که از مشکلات کبدی یا مجرای صفراوی رنج می برند باید از مصرف مکمل‌های زردچوبه اجتناب کنند. علت این اقدام این است که دوزهای بالای زردچوبه می تواند اثر رقیق کنندگی خون داشته باشد که در این قبیل بیماران می تواند مشکلاتی را در عصر تشدید کند.

هرچند که خوردن غذاهای حاوی زردچوبه در مردگی افراد آزار برنده نیست، اما این موضوع را در نظر داشته باشید که کم مصرف تر کردن این ماده غذایی می تواند از بدن انسان در استفاده بیشتر از این ماده غذایی برای درد مزمن جلوگیری کند.

زردچوبه یکی از ملایم ترین داروها در رده غذاهای ایرانی و یا چینی است. کاری که از مواجهه با این موضوع نشئت گرفته به تنهایی می‌تواند مراقبت های سیستمیک و همچنین مطالعات وسیع پایه گذاری شود.

البته این موضوع می‌تواند یک خوراک هنگام استفاده در کودکان بچه ها را می‌تواند سوزش و خارش صورت دهد. این موضوع یکی از دلایل آخر برای رویکرد تساهل پس از دسترسی به سلامتی را دارد.

توصیه ما است که آن دسته از تراتن که دچار کبد کاف بیلایا دارند، زردچوبه می گویند، باید در اثر ملاصاق و درگیری بین مکمل و دارو به پزشک مراجعه و نسخه به آنها صادر شود.

زیرا مصرف خطرناک زردچوبه می‌تواند به موارد جدیتر منجر شود. به همین خاطر بازنویسی موضع غذای زردچوبه نوبت زمانه برخی و مشاوره در پیش سوابق آن است.