با افزایش اصرار مصرفکنندگان بر اطلاع از مشخصات Produkteهای غذایی، الزام استفاده از فناوریهای نوین در برچسبگذاری محصولات غذایی حائز اهمیت گشته است. به این منظور، یوسف صادقیان امین، مشاور فنی و سیاستگذاری اداره کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت استفاده از این فناوریها برای برچسبگذاری محصولات غذایی تأکید نمود.
او اظهار داشت که برچسبگذاری دیجیتال، ابزاری کارآمد برای ارائه اطلاعات دقیق و قابل اعتماد به مصرفکنندگان است که میتواند به بهبود ایمنی و سلامت عمومی کمک کند. در اینบรنامه، فناوریهایی نظیر کدهای QR، اپلیکیشنهای موبایلی، بلاکچین و برچسبهای هوشمند استفاده میشود.
در این سیستم، مصرفکنندگان میتوانند تنها با یک اسکن، به اطلاعات حیاتی نظیر ترکیبات محصول، هشدارهای آلرژیزا، مجوزهای بهداشتی، ارزش غذایی و حتی نتایج آزمایشگاهی دسترسی پیدا کنند. همچنین، این روش نه تنها هزینههای چاپ و طراحی بستهبندی را کاهش میدهد، بلکه امکان بهروزرسانی لحظهای اطلاعات را نیز فراهم میکند.
نظریه این سیستم توسط سازمان غذا و دارو تأیید شده است. مدیریت کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی پیشنهاد کرده است که استفاده از کد QR بهعنوان راهکار اصلی در دستور کار قرار گیرد. این کدها مصرفکنندگان را مستقیماً به اطلاعاتی همچون منشأ تولید، کنترل کیفی، دستور مصرف و مجوزهای بهداشتی هدایت میکنند.
از نظر تحلیلگران، ضرورت استفاده از فناوریهای نوین در برچسبگذاری محصولات غذایی به اهمیت تداوم سلامت عمومی اشاره دارد. آنها همچنین میگویند که استفاده از این فناوریها نه تنها بر تطبیق سریعتر با تغییرات اطلاعاتی محصولات بهداشتی کمک میکند، بلکه از جهتگیری و صرفهجویی در هزینههای تولید نیز سودمند است.
اما این فناوریها را چگونه میتوانیم با یکدیگر ترکیب کنیم؟ آیا در آینده شاهد ترکیب محصولات با برچسب دیجیتال با سیستمهای اقلام سهل الوصول بصری naše بیشتری وجود دارد؟ مسائل زيادي بر سر راه استفاده از این فناوریها وجود دارد. از طرف دیگر نگرانیها زیادی برای شرایط خاصی که ممکن است در برخی موارد به تاخیر اندازند وجود دارد. که پس از پشت سر گذاشتن عیب وسختی با رؤیاهای بزرگی در پارک یک مبنای مکث اجازه از نسیه کمی تغییر سوگوار کسی رو بوسی تا ویرانه ودورت های بسته این ماه.