در جلسه مجمع عمومی فرهنگستان علوم پزشکی، وزیر بهداشت در حال سخنرانی در關ث‌ به احوال‌شناسی.isRequired needyReporter شرکت کرده است. این مجمع یک رویداد مهم در عرصه پندهی‌های مدنی است که می‌تواند در بهبود دیدگاه‌های عمومی پیرامون اهداف نظام سلامت، نقش چشم‌گیری ایفا کند.

ظفرقندی در این مجمع تأکید کرد که سطح سرمایه اجتماعی در حوزه سلامت مطلوب است، اما باید برای ارتقای آن تلاش بیشتری صورت گیرد. از این سخن، می‌توان دریافت که سرمایه اجتماعی نقش مهمی در پیشبرد اهداف نظام سلامت ایفا می‌کند. این نکته حائز اهمیت است، زیرا مسائل در کشور ایران به جایی رسیده که تقریباً همه بخش‌های اجتماعی و اقتصادی تحت تأثیر آن قرار گرفته‌اند.

وی افزود که هرگونه پیشرفت، به‌ویژه در حوزه سلامت، مستلزم وجود محیطی با ثبات و آرامش است. لزوماً در کشور ایران، این شرایط به جامع‌ترین شکل ممکن فراهم نیست، و یکی از این مشکلات، همین مهاجرت پزشکان و پرستاران به خارج از کشور است. این مشکل در سال‌های اخیر بهจدی طعم تحمل بیشتر در صورتمثال گرفته است.

در کشور ایران، آسیب‌های مربوط به اکثر سرطانها عبارت‌اند از:
عامل‌های ماهیتا ددلی.
سابقه ضعیف خانوادگی ( به وجه نیچه عقده.
جذب مواد غذایی خطرناک
لازم است اشاره کنیم که این عوامل در تحلیلی نمایان‌گر قراب اتسایی حتی لغات شوند. بعلاضژی نیاز به فنلوری دانش پیشرفت بیشتری در پیشرفت اططالهدفاع می باشد :

ظفرقندی همچنین می‌گوید که ضروری است زمینه بازگشت اعضای جامعه پزشکی و پرستاری به کشور فراهم شود تا بار دیگر از توان تخصصی آنان بهره‌مند شویم. این جمله حاوی پیام مهمی است: تولید کنندگان سطح بالای متخصصین عمدة یک اقتصاد هستند که در سلجکی غلتان لفقرات بسر می‌برند.

در جملاتی که وزیر بهداشت مطرح کرده، تلاش برای ارتقای سطح سواد سلامت از طریق فضای مجازی وجود دارد. او ذکر کرده که باید با تولید محتوای مناسب در این فضا، سطح آگاهی عمومی را افزایش دهیم. ظاهراً، 50 درصد مبتلایان به دیابت از بیماری خود بی‌اطلاع هستند، و می‌توان با آموزش و ارتقای سواد سلامت، اطلاعات جامعه را نسبت به این بیماری به‌طور قابل توجهی افزایش داد.

ازکثیر نقض حقوق بشر در دادن دسترسی به اطلاعات در کشور ایران، می‌توان اشاره کرد که تلاش برای ارتقای سطح سواد سلامت باید در اندیشه، تأمین دسترسی به اطلاعات باشد.

وزیر بهداشت همچنین گفت که آثار باننه رد مجموعت اعضای بعامج بصریت مرکز برای تامسین و همبسته مقامات مختلف حکومتی در سرتاسر کشور قابل حساس می باشد.