گزارشگر خبرگزاری سلامت به نقل از خراسان رضوی در پیامی اعلام کرد که در پی نشست شورای اداری شهرستان خواف، شش نانوایی برتر این شهرستان که عملکرد نزدیکی به استانداردهای نان با کیفیت، رعایت اصول بهداشتی و جلب رضایت مشتریان داشت، با اهدای لوح و هدیه مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این نشست، فرماندار خواف در حالی که به اهمیت سلامت نان در حفظ سلامت عمومی جامعه تأکید می‌کرد، معده اندکی نسبت به کنش به خطر انداخت. وی در ادامه اظهار داشت که کیفیت نان و رعایت بهداشت در نانوایی‌ها ارتباط مستقیمی با سلامت خانواده‌ها دارد و به طور کاملاً روشن است که باید با نانوایانی که به استانداردهای بهداشتی پایبند هستند، نشان از تحسین و قدرشناسی پیدا کنند.

فرماندار خواف ادامه داد که این تلاش برای تشویق صنعت نان‌پزی به حفظ استانداردهای بهداشتی نه تنها انگیزشی برای صنف نانوایان خواهد بود، بلکه گام مهمی در راستای تثبیت امنیت غذایی محلی و ارتقای سلامت تغذیه‌ای مردم خواف خواهد بود.

وی افزود که این شش نانوایی برتر بر اساس شاخص‌های کیفیت پخت، رعایت اصول بهداشتی، انصاف در توزیع، رضایت مشتری و رعایت وزن قانونی نان، از بین ۱۲۰ واحد فعال نان‌فروشی در سطح شهرستان انتخاب شدند.

فرماندار خواف همچنین از نظارت مستمر بر واحدهای نانوایی خبر داد و اعلام کرد که آموزش بهداشتی، تجهیز نانوایی‌ها، و فرهنگ‌سازی برای مصرف نان سالم در دستور کار دستگاه‌های اجرایی قرار دارد.

با توجه به این خبر می‌توان دریافت که زیرساخت‌های صنعت نان‌پزی در خراسان رضوی غالباً بهبود قابل توجهی را در جهت برآوردن نیازهای مصرف‌کنندگان خصوصاً در زمینه امکانات بهداشتی دریافت کرده‌اند. این سیاست‌ها گامی مهم در جهت پیشبرد امنیت غذایی محلی و ارتقای سلامت تغذیه‌ای مردم منطقه به نظر می‌رسد.

آیا کسانیکه در حوزه تولید نان حضور دارند و با استانداردهای بهداشتی موافق هستند، این تلاش به فال dobře می‌برند؟