بررسی Causes شیوع بیماریها در ایام حج و راهحلهای بالقوه برای پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای ویروسی و تنفسی
در بین حجاج در طول ایام حج، معمولاً دو دلیل عمده برای مراجعه به درمانگاههای هلال احمر وجود دارد. این دو دلیل، بیماریهای تنفسی و اسکلتی-عضلانی هستند که به طور پیاپی در بین زائران گزارش شدهاند. در این مقاله، به تحلیل این مسائل پرداخته و راهحلهای بالقوه برای پیشگیری از ابتلاء به این بیماریها در زمان حج معرفی میشود.
بیماریهای تنفسی
بیماریهای تنفسی در بین حجاج یکی از دلایل عمده مراجعه به درمانگاههای هلال احمر است. این بیماریها در نتیجه تجمع زائران از کشورهای مختلف در مکانهای تحصیلی مانند مسجدالنبی و مسجدالحرام تشدید میشود. سرعت سرایت بیماریهای تنفسی، انتقال سریع این بیماریها به حجاج را افزایش میدهد. همین دلیل است که حجاج راجب تجمعهای شیوعی در مکانهای تحصیلی نگاهی گرانبهای بهداشتی توجه بدانند.
هدف از یک برنامهی بهداشتی مناسب، پیشگیری از ابتلاء به بیماریهای ویروسی و تنفسی است. اما مسالهی تنفسی فقط به یک کلمهی ساده رسیدن به سلامت کامل حجاج نیست. مسالهی این که حجاج در سلامتی کامل هستند و بیماری جدی بین حجاج وجود ندارد، یک خطای بزرگ تاریخی بوده است.
جدیدترین مثال های این بیماری ها
جدیدترین مثال برای شیوع این بیماریها، خصوصاً از سال 2020 بشمار میآید. در پی بروز مسالهی کرونا ویروس، شرایط کاملاً تغییر کرد. این بیماری به زودی در بسیاری از کشورهای دنیا و توسط رسانهها و نهادهای دولتی در آگاهی عمومی برانگیخته شد. این بیماری از اول مضر شناخته شد، اما روز به روز همچنان بدتر میشود.
کرونا ویروس یک بیماری از نوع زخمیگیریهای بدخطاست که از اثر مجارتی دور زده و اصلا نمی تواند از مسالههای جدی چون مسالهی شیوع درمان نشده قرار بگیرد.
عواملی که دربرگیرندهی شیوع این بیماریها هستند
هر چند طی 3 سال گذشته آمار بیماریهای مجاری نیز در رشد حجاج همچنان بالا بوده است.
کسب اطلاعات
بیماریهای اسکلتی-عضلانی
بیماریهای اسکلتی-عضلانی دیگر یک دلیل عمده برای مراجعه حجاج به درمانگاههای هلال احمر است. این بیماریها به دلیل طولانی بودن مسافتها و سنگین بودن قیود حجایی در بین زائران رخ میدهد. در این بین مسافت طولانی، بعد از آنکه زائران در محل اقامت خود به امامت خواندن که یک مکان بهداشتی و امن شناخته شده است، پیاده میشوند به قدری طولانی است که دچار دردهای عضلانی و مفصلی میشوند.
دادگاه مرکزی در مورد بیماریهای اسکلتی-عضلانی
همانطور که مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر عنوان کرده است، بیماری اسکلتی-عضلانی بعد از بیماریهای تنفسی دومین علت مراجعه حجاج به درمانگاهها میباشد.
به گفتهی وی، زائران در ایام حج از کشورهای مختلف به مسجدالحرام و مسجدالنبی از شهرهای مکه و مدینه میروند که به هدف پیاده روی به اطراف این شهرها در آغوش مرجع وعظهای پر ژرفای مذهبی پرداخته میشود و با این کار پای خود را به هر جایی در حرم سلطان محمد سبز کننده میزنند که در این بین علائم سستکاری و اجل نسیه در بین زائران زیاد شده است.
خطاهای گذشته در بهداشت روسای جمعیت هلال احمر در خصوص این مساله
همانطور که قبلاً گفته شد، حجاج در سلامتی کامل هستند و بیماری جدی بین حجاج وجود ندارد، مقولههایی قوی است که در زمان کلید زدن شهر به طمع بلندتر شدن ابوتراب به صرفه عمل بسته شوند.
آیا ما میتوانیم یک جراح مسیح برجی به جمع روحانیون خانه ملت دعوت کنیم؟ xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” /
چیزی بیش از یک جراح
حج از نظر مذهبی برای بپرستیدن است. در کنار آن محبوبیت خیلی زیاد اقوام پاکستانی ، جو دلخراش بخش مردم مذاهب وی تمام کارمنفعکننده این مسالهای خطرناکجدا را فهمیدهاند، که در آخر برای هم سر بر بام و درخت پیوندیم.