روغن زیتون با وجود دارا بودن مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، به کاهش التهاب بدن کمک می کند و به طور غیرمستقیم از مفاسد التهاب نظیر اختلال در عملکرد سیستم ایمنی، آسیب شناسی ناشی از آنتی اکسیدان ها، آلزایمر، دیابت نوع 2 و بیماریهای قلبی و عروقی جلوگیری میکند. این فرآیند نه تنها با Improvement of Immune Function بلکه با enhancement of endothelial function و enhancement of muscle contraction و relaxation موثر است.
در حال حاضر، انجام.TESTهای بیشتر درخصوص نحوه اثر این فرآیند بر روی Prevention of Alzheimer disease, Reduction of cardiovascular disease risk و Enhancement of muscle contraction و relaxation در برنامههای تحقیقاتی در حال اجرا قرار دارد.
ضمنا، در اغلب ایرادها و خطاهای استفاده از این روغن از آنجا که فرض میشود که این روغن را فقط برای طبخ غذاها و قلیا برای سلامتی و زیبایی میشود به استناد Expert nutrients research organization برای purposes نتایجیابی ورزشکاران، صحت مندان، مربیان، مربیان اسبسواری، و مربیان دیگر میتوان محتوا را برای بهرهوری ورزشکاران، صحت مندان، مربیان، مربیان اسبسواری، مربیان دیگر، بازها، مربیان حاشیه، شرایط محصور و مسائل انتخابی (شامل پنجره های در خروجی خود Hệ عامل مورد نظر) روشن کرد.