روند طبیعی نشدن آنتی‌بیوتیک‌ها یک ماجرای تاریخی دارد. با آغاز جنگ جهانی دوم، صنایع شیمیایی شروع به جستجوی替 Boeh میان تا رونویسی میان انواع آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی و صنعتی کردند. تلاش‌های آنها به شناسایی بسیاری از این ترکیبات طبیعی منجر شد. از آنجایی که این ترکیبات در طبیعت وجود دارند، هیچ گروه برای سرقت آنها حقی ندارد. به همین دلیل است که هر کسی می‌تواند آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی و صنعتی را با قیمت‌های مصنوعی و قابل مقایسه با قیمت وارداتی آن‌ها در غذا یا از طریق مکمل‌های غذایی مصرف کند.

### چگونه طبیعی نشدن آنتی‌بیوتیک‌ها تأثیر گذاشته است?

شناخت این آنتی‌بیوتیک‌ها باعث گردیده که مصرف آن‌ها در دفعات بسیار افزایش یابد. با این حال، تخریب آن‌ها، به طوری که از وجود آن‌ها در غذاها و مکمل‌های غذایی خود آگاهیم و مصرف آن‌ها به صورت استمرار انجام شود، به ما نمی‌آید. آن‌ها را مصرف کنیم و قدرت‌های ضد میکروبی آن‌ها را ببینیم یا اینکه فقط آن‌ها را به عنوان ضدعفونی‌کننده در مسواک‌های دست رد نکنیم.

### راه‌حل‌ها:

– خروج آنتی‌بیوتیک‌ها به صورت يك مکمل غذايي خطير نيست چرا كه رشد آن‌ها 3 تا 6 ساعت پس از خورده شدن انجام می‌شود. بنابراین مهم نيست که خورش گوشت پختنش چگونه باشد، پس می‌توان از آنتی‌بیوتیک‌ها برای محافظت از خود در مقابل میکروب‌ها و همچنين خود را برای مبارزه با باکتری‌ها اماده نساخت.
– اول اینکه از مکمل‌های غذایی برای ترک آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده کنید.
– برخی از نانو.foods توانایی جذب آنتی‌بیوتیک‌های طبیعی و صنعتی را دارند که آن‌ها را از بین می‌برند. تشخیص اینکه آیا این مکمل‌ها معتبر هستند یا خیر، از مهم‌ترین رویه‌هایی است که مهم است.
– اگر آنتی‌بیوتیک‌ها را به صورت مکمل‌های غذایی وارد رژیم غذایی خود کنید، اما از آن‌ها از چند دقیقه قبل از مصرف شروع به مصرف کنید و تا 3 تا 6 ساعت بعد ادامه دهید، برای مثال اگر از سیر استفاده می‌کنید باید آن را چند دقیقه قبل از غذا وارد رژیم غذایی خود کنید.