مراسم استقبال از معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور در مهاباد برگزار شد. این مراسم، چهرچکی از تعامل کاملی بین مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی، فعالان حوزه بهزیستی و شهروندان محلی بود که می‌توانست بسیاری از مسائل مرتبط با رفاه و بهزیستی جامعه را به تصویر کشد. با توجه به اهمیت کارهای بهزیستی در جامعه و نقش سازمان بهزیستی در cải NILいたند
رفای اجتماعی، استقبال از این معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان بهزیستی کشور در مهاباد به شیوه‌ای برگزار شد که می‌توانست حس المج دقیeneration کامی جامعه را نشان دهد.

در این مراسم، جمعی از مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی، فعالان حوزه بهزیستی و شهروندان محلی شرکت کردند و فرصتی را برای برقراری ارتباط و تعامل با یکدیگر به وجود آوردند. با شنیدن صحبت‌های رئیس سازمان بهزیستی کشور در مورد برنامه‌های ملی برای رفاه اجتماعی و حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر جامعه، می‌توانست این سوال مطرح شود که آیا این برنامه‌ها کافی برای پاسخ به نیازهای پیچیده این جامعه هستند؟ آیا این برنامه‌ها قابل اجرا هستند و چه کسانی مسئول اجرای این برنامه‌ها هستند؟ و آیا وجود چهرچکی مانند این مراسم می‌تواند در راستای ارتقای بهزیستی جامعه مؤثر باشد؟
سؤالاتی که در ذهن خواننده مطرح می‌شوند، نشان می‌دهند که در زمینه رفاه اجتماعی، چه چالش‌های پیچیده‌ای وجود دارد و استقبال از رئیس سازمان بهزیستی کشور می‌تواند آغازگر یک گفتمان جدید در مورد نقش بهزیستی در جامعه باشد.