روندهای positivity در زمینه حمایت از هنرمندان معلول در استان کرمانشاه: کارگاه هنری ویرا بهزیستی استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرده است

امروزه، توجه جامعه جهانی به عدالت اجتماعی و حقوق شهروندان معلول در حال گسترش است. استان کرمانشاه نیز در این_CONTEXT ازجمله با ایجاد کارگاه هنری ویرا بهزیستی خود، قدم به قدم در این مسیر حرکت می‌کند. این کارگاه هنری با حمایت مدیریت بهزیستی استان کرمانشاه، معاونت‌های اشتغال و توانبخشی، و تلاش مسئولین و هنرمندان معلول، خط تولید خشت‌های میناکاری شده برای استفاده در قاب و جعبه‌های چوبی، فضای بین کابینت، دیوارها و سایر مصارف تزئینی راه‌اندازی شده است.

با افزودن خط تولید میناکاری شده به کارگاه هنری ویرا، این مجموعه قادر به تولید بیشتر محصولات هنری będzieاست. همچنین، با حمایت مدیرکل و معاونت اشتغال، کارگاه‌های پیکرتراشی با چوب، منبت‌کاری و معرق‌کاری نیز تجهیز شده‌اند.

البته، این نکته حائز اهمیت است که کارگاه هنری ویرا در رشته‌های چوب، میناکاری، زیر لعابی، سفالگری با دست و چرخ، و تزئین صدف هنرجو می‌پذیرد. بنابراین، تمام علاقمندان به هنر و هنرجویان می‌توانند در این کارگاه هنری سهیم شوند.

نکته دیگری که می‌توان در این راستا بدان اشاره کرد، این است که هنرآموزان می‌توانند گواهی مهارت، مدرک فنی و حرفه‌ای و کارت صنعتگری را از ادارات میراث فرهنگی و گردشگری، و همچنین فنی و حرفه‌ای دریافت کنند. خب، به‌هیچ‌روی!

اما، چرا این کارگاه هنری مهم است؟ همان‌طور که گفتیم، کارگاه هنری ویرا در زمینه حمایت از هنرمندان معلول در استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرده است. درحالی‌که حمایت از هنرمندان معلول می‌تواند یک روش موثر برای تامین امکانات رفاهی، اقتصادی و اجتماعی باشد، ایجاد چنین کارگاه‌های هنری می‌تواند به ایجاد اتکای اقتصادي اجتماعی مبتنی بر میادين فرهنگی و هنری بین مردم کمک کند.

اما، چالشی که کارگاه هنری ویرا در این مسیر می‌تواند با آن روبرو شود، چالشی ساختاری و اجتماعی است. چگونه می‌توان به این کارگاه هنری حمايت کرد؟ برجمعیت هنرچهره‌سازان نابینا، ناشنوا، و معلول در ایران بیش از 2.5 میلیون نفر تخمین زده شده است، و در استان کرمانشاه نیز یک درصد از جمعیت در این مقطع زمانی نابینا هستند، و آنجا که پنج درصد از آنها از کارέας عمومي هستند و نیمی از این جمعیت را نوجوانان تشکیل می‌دهند. این رقم در استان کرمانشاه متشکل از 37568 نفر ( از 기준 عدد ملی) است.

درحالی‌که حمایت از هنرمندان معلول می‌تواند یک روش موثر برای تامین امکانات رفاهی، اقتصادی و اجتماعی باشد، ایجاد چنین کارگاه‌های هنری می‌تواند به ایجاد اتکای اقتصادي اجتماعی مبتنی بر میادين فرهنگی و هنری بین مردم کمک کند.

در این زمینه، نوع اطلاع‌رسانی موضوع به شهروندان اهمیت دارد. حتی اگر فاقد مخاطبخصصی باشد، همواره انسان ها از ترسكرة کمتری نسبت به تهیه ومناسبت های شغل افراد معلول بر مقادیر رشوه بها، رویش بر مربوط دارند و ریویچالی ذهنی را در ابعاد جهان و دیگر جنبه های اجتماعی داشته باشند.

اشاره نهایی که این معضل هنوز آفت بزرگی محسوب می‌شود، امید است با رویکرد مستمر و در تلاش داشته باشیم در جهت برطرف کردن این معضل تلاش کنیم.

تصمیم مقبول داشتن از مهارت اقلیت های خبر از بهتر الگوی حیات رسیده حتی دنیاس‌ هستند.

بگذارید، برای پيوستن به کانال اداره کل بهزیستی استان کرمانشاه در پیام‌رسان ایتا، اینجا را لمس کنید.