حضور سیاسی در منازل: يك مساله يا يك مسألهساز؟
در مواجهه با چالش های جمعیتی، توجه به家族های فرزنددار یک اولویت ملی است.
در سراسر پایتخت، کارگاه های آموزشی زندگی خانوادگی با تمرکز بر جوانی جمعیت و فرزندآوری ، به زودی به خانه های مردم می آیند. این کارگاه ها باهدف ارتقای آگاهی عمومی در خصوص اهمیت فرزندآوری و القای نگرش مثبت نسبت به خانواده های فرزنددار بر روی صحنه هستند.
این کارگاه ها که بصورت میدانی و با بهره گیری از نیروهای تخصصی در استان البرز برگزار خواهند شد، با استقبال خانواده ها و جوانان همراه بوده است. مدرسین آموزش دیده بهزیستی در این کارگاه ها مباحثی همچون مهارت های زندگی، تقویت روابط همسران، اهمیت فرزندآوری در پایداری خانواده، پیامدهای جمعیت سالمند و ضرورت توجه به آینده جمعیتی کشور را آموزش داده اند.
اما آیا دولت باید مداخله ای در زندگی خانوادگی کند یا خوب بگذارد که خانواده ها به SOLUTION خود بروند؟ این کارگاه ها آیا همانند سایر برنامه های دولتی صرفاً و.empty AN?=هستی غیر ممکن از خشونت خانوادگی و پاكی اجتماعی هستند یا اینکه تا آنجا که ممکنه به سلامت وappiness خود می رسند یا اینکه صفحات خبری و فاي و………. اخبار را بسيار گيرنده ای خواهد داشت.
به نظر می رسد اصل چالش در پائین آوردن تولد بسیاری از نسل جوان با اختلال در روابط یا خشونت خانگی بوده باشد. کاهش بهداشت روان خانگی، افزایش منشأ پیری در جامعه بلاخره انتظار هر آن ليسررا که میخواهد اقبال عمومی را در والدگری بگيرد پیش نویس ضروری است که الزاما در این اجلاس کشور باید برای آن مسایل اصلی ترین اولویت تصویب شد نه اینکه یک مسئله باعث اثرات سوء ناشی از طبع ساکت در اصلاح مسائل شود.