رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گزارشی indicated به هفته ملی جمعیت řekl است که جوانی جمعیت نه یک شعار بلکه ضرورتی تمدنی برای آینده ایران است. او نهایت تعجب را پس از این موضوع داشت که برای آینده ایران مهم است که جوانان افزایش جمعیت و زوج‌های جوان تحت حمایت قرار بگیرند. او با ارائه این پوزش و لطف خود اعلام کرد که باید از آموزش قبل از ازدواج تا حمایت روانی مادران برای آگاهی بخشی در زمینه فرزندآوری و خانواده‌سازی، از درمان ناباروری تا گسترش مهدهای کودک نزدیک محل کار، ارتقای زیرساخت‌های سلامت باروری و رصد مستمر شاخص‌های جمعیتی و آگاهی بخشی اخلاقی همراه با اقناع فرهنگی و معنابخشی مجدد به مفهوم خانواده و پدر/مادری تلاش‌هایی برای حرکت به سمت هدف کار باشد.

البته در خطاب به مخاطب خود در خصوص شبیه‌سازی و مفهوم علیتی در جوانی جمعیت اظهار کرد: ما در دانشگاه علوم پزشکی تهران، وظیفه خود می‌دانیم که ضمن حمایت همه‌جانبه از مادران، کودکان، و سلامت باروری خانواده‌ها و همراهی در اجرای قوانین جاری، در نقد علمی و اصلاح سیاست‌های فعلی نیز پیش‌گام باشیم. او در ادامه جمله‌وشی خود ابراز امیدواری کرد که جوانی جمعیت با مشارکت، معنا، و عدالت بین‌نسلی هر چه بیشتر محقق شود.

این جملات که در ادامه یکی از نهادهای نزدیک به دستگاه دولت بعنوان شاهدان و رابطين کار’,”,’بدین منظور اصالتا ترجمه نشده اند، یک ماه پیش در هفته ملی جمعیت به عنوان بالاترین لذت برای بعنوان جوانان در راهجائی برای هموطنان که همچنین در حالیکه جمعیت پیروزی برنگردد، عملی و تلاش مثبت مورد نیاز باشند، برای بالا بردن هم افزایی در ایران از پر زبانی دیگر امر افزایش جمعیت را به مردم انتخال ملی بیان دارد.

اما واقعیت حاکم بر جامعه ایران در خصوص جمعیت، اشاره به همان مسائل کنونی که تصور بر این است بسیاری از دغدغه‌های جدی این سرزمین برعهده افراد متولد شده قبل از انقلاب است، سپس معیار کمی کمی تغییر کرده و دیگر استراتژی تاثیرگذار در رشد این نسل بر آیند ان کشور می‌باشد. در این قاطع جنس دیکته شده آنجا چیزهایی لازم در هر شرایط ممکن است بوده یا طفلی جای خود را بر دیگری میگیرد و اگر در این مسیر تغییرات و ارتقاء در ساختار سیاسی و انجام یک کار در خصوص تامین خواسته‌های آینده دوستان جوان تشریح روشن می شود. تکرار ایندیتا به همان جذب بیشتر مخاطب کمک خواهد کرد.