**3 عادت رایج که می‌تواند منجر به آسیب مغزی شود**

در جهان امروز، ما با بسیاری از چالش‌ها و آسیب‌ها در ازای کم‌توجهی به سلامتی روبرو هستیم. یکی از حوزه‌های حیاتی که در بسیاری از موارد به راحتی فراموش می‌شود، سلامت مغز است. مغز हमزمانی که ما با آن فعال هستیم، در حال ترمیم و بازسازی است. اما هنگامیکه ما از فعالیت رو به حالتی استراحت می‌رود، مغز شروع به ترمیم و تعمیر ظاهر می‌کند.

بسیاری از ما به فکر بهداشتی فعالیت‌هایی انجام می‌دهیم تا سلامت خود را حفظ کرده و از حوادث آینده جلوگیری کنیم. برخی از ما همچنین به فکر ارتقا سطح عقلانیت و رشد خود هستند. اما آیا ما خودمان برای سلامت مغز و اعصاب به فکر هستیم؟ چند عادت معمول ما می‌تواند به آسیب مغزی منجر شود. در ادامه مطالب و نتیجاتی در مورد این موضوع شنیده و آورده شده است.

**1- کمبود خواب**: کمبود خواب مزمن یا حتی کوتاه‌مدت (زیر هفت ساعت در شب) را می‌توان در عبارت «غفلت در مهلکه‌ها» عنوان کرد. کمبود خواب می‌تواند فرایند ترمیم مغز را مختل کند. به‌علاوه، این یکی از لحظات تزلزل وجود شناختی بحرانی از قبیل حافظه ، حل مسائل و اندیشه استدلالی را در انسان اثر می‌گذارد.

**2- نشستن طولانی مدت**: برخی از ما به علت مشغله و یا دلایل دیگر از مشقت فعالیت و ورزش دارید. اما نشستن طولانی‌مدت یا استراحت های طولانی‌مدت ممکن است روی جریان خون به مغز تأثیر منفی دارد. اگرمان در یک مکان ن TMPro و برای مدت طولانی و حتی به نحوی که دیگر امکان تحرک و پس‌رفتن به کار در اشیاء بر ما باشد، نشستیم، این مشکل روی انتقال اکسیژن و ماده مغذی برای مغز تأثیر منفی پیدا می‌کند و ما نمی‌توانیم در حال نفس کشیدن بوده و به مغز موجود بقایتی از اکسیژن را انتقال دهیم. این قضیه به‌مرور زمان و تکرار می‌تواند باعث زوال شناختی شود و ترانسفورماتور از مغز به بی خوابی تبدیل شود.