فوقالعاده باد
به صرفه بودن همکاری بین دانشگاه‌ها و سازمان‌های دولتی که روی حل‌گیری چالش‌های اجتماعی کار می‌کنند، یک فرصت برای بهبود خدمات تخصصی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است. این مفهوم از نظر تاریخی اغلب در ارتباط با رویکردهای توانمندسازی برای ارتقای وضع کنونی افراد و جوامع بوده است. شیوه‌های مؤثر برای این همکاری شامل استفاده از دانش تخصصی هر دو طرف، آموزش مهارت‌های تخصصی، همکاری در پروژه‌های مشترک، و کمک به ارتقای سطح سلامت اجتماعی جوامع می‌شود. این تفاهم‌نامه دو ساله که در درخواستی متقابل بین اداره کل بهزیستی استان یزد و دانشگاه یزد انجام شده است، نشان می‌دهد که این فرصت‌ها در ملاحظه کاهش آسیب‌های اجتماعی است. این همکاری الزاماتDefined با عمل به نقش‌های سطح بالا هر دو طرف مشخص شده است.

تفاهم‌نامه یادشده برای به مدت دو سال امضاء کرده شده و مواد آن تعاون‌ها، همکاری‌های مشترک و هماهنگی‌ها در زمینه علمی-پژوهشی و اجرایی میان دو طرف که درباره کاهش آسیب‌های اجتماعی است را مشخص کرده است.

در این تفاهم‌نامه وظایف خاصی برعهده دو طرف گذاشته شده که از آنجا که به جوامع و شهروندان ایرانی کمک می‌کند، ارزش زیادی دارد. تعهدات اعمال شده در این تفاهم‌نامه از جمله همکاری برای آموزش‌های تخصصی، استفاده از دانش و توانمندی‌های هر دو طرف برای حرکت در سمتهای مختلف ، تدوین طرح‌ها و پروژه‌های مشترک، استفاده از امکانات آزمایشگاهی و تجهیزاتی، امکان دارا کردن آموزش های تخصص، و ارائه خدمات مشاوره‌ای بین دو طرف می‌باشد.

تمام تفاهم‌نامه به صورت رسمی توسط نادر هومنیان مدیرکل بهزیستی استان یزد و عباس کلانتری رئیس دانشگاه یزد امضاء شده است و با عنوان “تفاهم نامه” معرفی شده است.