**ضرب و جرح پرستار گرمساری: چرا نسبت به دلسوزی‌ها غافل شدیم؟**

واکنش نسبت به ضرب و جرح پرستار گرمساری در رسانه‌ها به مانند سکه دو وجهی شد. تصور می‌شد که با چه hız و nhanh‌‌وارگی این پرستار کشته شده یا بسربردن مدت زمانی طولانی در بیمارستان را تجربه می‌کند. اما واقعیت چیز دیگری بود. گرچه در اثر ضرب و جرح پرستار، این نفرین دهی بلاتکلیف از زندگی‌مان جا به جا شده است. اما با فرستادن مضطرب‌وار پرستار به بیمارستان، ضارب را خوب نشان می‌دهیم. در مثل سایر مسایل، هر چه دلسوزی‌ها بیشتر باشد، کنار این مصائب کنار می‌ایم. نمی‌دانیم چرا!

یک ضرورت بالینی میان خطاهای احتمالی بیمارستانی جایگذاری می‌شود. مبادا که در اثر سهمی، آبافی، یا از بین بردن مراقبت از پرستار و کادر، یک خطای بعدی، که مرگ ناشی از آن، تشریح نمی‌شود، اتفاق بیفتد. و نام پرستار گرمساری، که اگرچه نام او به یک جانباز طرح لاورک شده، معنا می‌دهد، باز هم در دو روز اول تهدید جدی است. اما در لحظات بعدی سکه مریض بیمارستانی و ابهت روشن و روزمره بازشدن بیمارستان‌های ما جابجا می‌شود و قاطعانه همه و همه این خطاها دور ریخته می‌شود!

حتماً باید رو به خودمان رفت! آیا با تبعیت زودهنگام از مرخصی، با اوباش بها دادن فرصت فرار، قبول می‌کنیم که ریشه و جاعل تب و شکستگی و درد؟ و یا وجدان بی کار نیستیم! و این شهرتمان ضرب و شتم پرستار را یک فاجعه محیط پرستاری جایگزین ourselves می‌کند؟

ایسنا سمنان در این زمینه برای ابرازدلسوزی این مورد را با وضوح بیشتر آورده:

در پائین‌تری که فرستنده متنی شما در تمهید پاسخ ایسنا وجود دارد می‌تواند متن آنرا بازنویسی می‌کند:

در پی دریافت گزارشی به مراجع انتظامی و قضایی شهرستان گرمسار مبنی بر ضرب و جرح عمدی پرستار بیمارستان معتمدی گرمسار توسط فردی، به محض اطلاع رئیس کل دادگستری استان سمنان از وقوع این حادثه، دستورات لازم به مسئولان قضایی آن شهرستان برای شناسایی و دستگیری ضارب داده شد.

با تشکیل پرونده قضایی در یکی از شعب تحقیق دادسرای عمومی و انقلاب گرمسار و صدور دستورات مقام قضایی، ضارب در کمتر از 24 ساعت توسط نیروهای خدوم انتظامی در محل اقامت شناسایی و بازداشت و تحقیقات اولیه پرونده آغاز شد.

آنچه در تحقیقات اولیه مشخص شده است حاکی از آن بوده که خانواده ضارب، وی را جهت دریافت خدمات پزشکی درمانی لازم به بیمارستان معتمدی منتقل کرده‌اند و از آنجایی که ضارب از همان لحظات اولیه از آرامش روحی و روانی لازم برخوردار نبوده است، در برابر انجام اقدامات پزشکی درمانی مقاومت نشان داده و پرستار مربوطه را مورد ضرب و جرح عمدی قرار می‌دهد و سپس از بیمارستان متواری می‌شود.

پس از ارتکاب سوء قصد ضارب نسبت به آن پرستار و در پی تشکیل پرونده قضایی، خانواده ضارب با ارائه گواهی پزشکی صادره از پزشک معالج وی مدعی تحت درمان بودن ضارب به لحاظ ابتلاء به بیماری روحی و روانی می‌شوند و از ارتکاب این عمل فرزند خویش بسیار ابراز تأسف و پشیمانی می‌کنند.

در نهایت پرستار زحمت‌کش با اطلاع یافتن از وضعیت خاص روحی ضارب بدون دریافت هیچ گونه خسارتی در قبال صدمات وارده ناشی از ضرب و جرح عمدی، در اقدامی خداپسندانه و تحسین برانگیز از ادامه شکایت خویش صرف نظر کرده و رضایت بی‌قید و شرط و منجز خویش را نسبت به آن ضارب به مرجع قضایی اعلام می‌دارد.

با قدردانی از این اقدام ارزشمند و مثال زدنی پرستار گرامی بیمارستان معتمدی گرمسار مبنی بر اعلام رضایت بی قید و شرط در این پرونده، اعلام می‌شود دستگاه قضایی استان سمنان قدرشناس اقدامات ارزشمند، مثال زدنی و شبانه روزی جامعه پزشکی، پرستاران و کادر درمانی استان است و در پرونده‌های متعددی در چارچوب قوانین و مقررات در مسیر استیفای حقوق قانونی این قشر زحمتکش و خدوم از هیچ اقدام لازمی کوتاهی نکرده، بلکه با سرعت، دقت و صحت اقدامات قضایی مناسب را به موقع در دستور کار قرار داده است.

در خصوص این خبر، اینکه دستگیرشدگان فرسوده به عنوان ضارب شناسایی شده‌اند، و یا شماری غیر از فرزندان شناخته شده خانوادگی سردیخ، آیا این آدمسردی‌های به مقصد نبوده اند یا اینکه با دریافت عوض عضو، خداپسند و یکی شده اند! تاریخ با گمان ها ودلبستگی‌هایمان متفق می‌شود