آیا قصد دارید بر روی مبل زیرنویسید؟ اگر اینطور است، شاید پس از خواندن این متن، دلتان بخواهد که بایستید.Study نشان می‌دهد که نشستن بیش از حد، صرف نظر از فعالیت بدنی، می‌تواند به مغز آسیب برساند.

گزارش می‌دهد که پس از هفت سال، افرادی که بیشتر می‌نشستند، بیشتر دچار کوچک شدن مغز و زوال ذهنی می‌شدند. تنها افرادی که مستقیما با خطر ابتلا به این بیماری مواجه weren’t بودند، کسانی که مرتبا ورزش می‌کردند. اما نشستن هرچند زیرشان بود و ادعا بر این بود که حلال است، در نهایت اثراتش را نشانه انداخت.

در این تحقیق ۴۰۴ فرد مسن، به‌صورت هفت ساله تحت نظارت قرار گرفتند. به طور متوسط، این افراد روزانه حدود ۱۳ ساعت نشستن را تجربه می‌کردند. محققان تمامی زمان‌های نشستن از جمله موقع کار، خوردن غذا و بعد از ساعت کار را در نظر گرفتند. مغز افراد در سنین بالا در برابر بیماری آلزایمر حساسیت بالاتری دارد. زمانی که محل آسیب‌دیدگی مغز افراد بیش‌نشسته را با نتیجه ‌ی مریض ‌های مشابه مقایسه می‌کنیم، کاملاً واضح است که نشستن در این افراد کلیدی در کوچک شدن مغز است.

استنتاج درست از این تحقیق این است که حتی افرادی که مرتبا ورزش می‌کنند، مضرات نشستن بیش از حد را تجربه می‌کنند. این چند سال طولانی که ما با همه‌گیری کرونا مواجه شده‌ایم، جهتی به زندگی ما در حال رفتن است. در حقیقت، میزهای ایستاده، فعالیت‌های بدنی روزانه و یافتن راه‌های افزایش فعالیت روزانه از طریق کارهایی که انجام می‌دهیم، می‌تواند به محافظت در برابر بیماری‌های مغزی کمک کند.

شواهد اما به یک نتیجه عجیب اشاره می‌کنند. تقریباً همان چیزهایی که بین تمرینات ورزشی می‌خواهید انجام شود، به راحتی از طریق کم کردن زمان نشستن و تغییر در سبک زندگی خود، در位 کنید. ما اغلب یاد می‌گیریم که ورزش بر سلامت ما تأثیر مثبتی دارد. اما برای سلامت مغز ما نیز در مواقعی که کارهای ما باعث شود کم‌تحرک‌تر شویم، کارهای کمکی هم باید انجام بدهیم.