یکی از پرفروشترین پسهرهای شهرهای بزرگ در سالهای اخیر، غذاهای نیمه آماده است. امروزه اکثر مردم در شهرهای بزرگ، حداقل در چند وعده در ماه، از این غذاها استفاده میکنند. از جملهٔ این غذاها میتوان به سبزیجات سرخشدهٔ منجمد، گوشت و مرغ در فرآوریهای مختلف و سیبزمینی نیمه آمادهٔ منجمد اشاره کرد. البته این شرکتها بهحکم تشویق با این روشها کوشیدهاند در بازارهای عرضه شوندگان جانشینی در صنایع غذایی دارند.
در اینکه بهطور کلی غذاهای نیمه آماده از نظر سلامت و مواد مغذی از غذاهای ارگانیک سر به زیر است میتوان تردید کرد. در رابطه با سیبزمینی نیمه آماده، بسیار مهم است. عموماً کسی که در بازارهای همه روزه میرود برای خرید این ها، میتواند در کوتاهترین زمان ممکن یک غذای سرخشده جذاب دسترسی داشته باشد. صنایعی که در بازارهای امروزشان سیبزمینیهای این طور نیمه آماده را عرضه میکنند، اگر کارشناس باشند، میتوانند در مورد مزایا و معایب این نوع سیبزمینی بهگونهای به کارشناسان فهمانند که در موجودیت دامنه مصرف سیبزمینی، آیا این غذاها جزء غذاهای مفید هستند و یا نه.
مجتبی حاجیپور، کارشناس دادگستری و کارشناس صنایع غذایی میگوید اغذیه فروشیها از سیبزمینیهای نیمهاماده منجمد برای عرضه به مشتریان استفاده میکنند. او میگوید که در کارخانهها، سیبزمینیها پخته میشوند و پس از خشک شدن برای مقابله با پس ماندگی در اثر مصرف بیش از حد این سبزی، تا 2 دقیقه سرخ میشوند و سپس بهطور و-Speedی با فرآیند انجماد ایمن مصرفاندازهها را برای مشتریان فراهم میکنند. تحقیقات معلوم کرده است که برای حفظ رنگ سفید سیبزمینی سرخ شده ، اغذیه فروشیها حین عملی شدن بهآب اضافه میکنند.
از مزایای اصلی سیبزمینیهای نیمه آماده، راحتیِ محصول است. اما در عین حال این متای مربوط به ان فهرست غذایی نیست؛ از خصوصیات مضر این نوع غذا میتوان به افزایش احتمال سرطان اشاره کرد. لذا باید بتوان در مصرف این ماده توصیههایی در امر غذایی به مصرفکنندگان انجام داد و آنها را نپیچاند این غذا را به جای پخت مستقیم استفاده کنند.