افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه: گام بزرگی در ارتقاء سطح مراقبت‌های پزشکی

روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت، اورژانس مرکز آموزشی، درمانی و تحقیقاتی آیت‌الله طالقانی کرمانشاه با حضور محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، افتتاح شد. این اورژانس به تازگی با بودجه حدود ۱۸۰ میلیارد تومان ساخته شده است و دارای ۷۴ تخت با ظرفیت‌های مختلف است.

اظهار نظر وزیر بهداشت
وزیر بهداشت در این مراسم اظهار داشت: «اورژانس بیمارستان است و چشم بیمارستان و تابلو بیمارستان است و امیدواریم با افتتاح این اورژانس تازه تأسیس، ارائه خدمات به بیماران در بخش تروما و حوادث و سوانح در استان تقویت شود». وی همچنین برنامه‌های سفر کاری خود را به استان کرمانشاه، که شامل ده شهرستان است، به ویژه تمرکز بر پروژه‌های نیمه تمام حوزه بهداشت و درمان را اعلام کرد.

دلیل اهمیت اورژانس در بیمارستان‌ها
ورود اورژانس به بیمارستان طالقانی به تامین خدمات پزشکی سریعا برای بیماران در صورت نیاز به緊 急 کمک در خصوص حوادث و سوانح کمک می کند و منجر به کاهش بلافاصله تلفات می شود.و همچنین ارتقاء سطح مراقبت های پزشکی در استان کرمانشاه را تجربه می کند.

برنامه‌های سفر کاری وزیر بهداشت به کرمانشاه
وزیر بهداشت اظهار داشت که در سفر خود به کرمانشاه، نزدیک به هزار میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های حوزه بهداشت و درمان کرمانشاه در نظر گرفته شده است که بخشی از آن از طریق وزارت بهداشت و بخشی از آن از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تامین می‌شود. وی همچنین سفر خود را به شهرستان‌های استان را، از جمله ثلاث باباجانی، جوانرود و روانسر، از دیگر برنامه‌های سفری کاری خود عنوان کرد.

احیای بیماران و بررسی روند رسیدگی
وزیر بهداشت بعد از تماشای عملیات در بخش‌های مختلف اورژانس بازدید و از نزدیک در جریان روند رسیدگی به بیماران قرار گرفت.

ساختار و امکانات اورژانس
دکتر علی سروش، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، در این مورد گفت که این مرکز با ۷۴ تخت در مساحت سه هزار و ۴۵۰ مترمربع و با اعتبار حدود ۱۸۰ میلیارد تومان احداث شده است. او گفت که اورژانس بیمارستان طالقانی دارای سه بخش با ظرفیت‌های ۲۰، ۱۸ و ۳۴ تخت و همچنین دارای یک تخت ویژه مسمومیت، یک تخت ویژه سوختگی و یک تخت ویژه گچگیری و جمعا دارای ۷۴ تخت است. این مرکز دارای قسمت‌های ارتوپدی، اورژانس، اورژانس تحت نظر، اورژانس بستری، اتاق سوختگی، آزمایشگاه، داروخانه، سی تی اسکن، رادیولوژی، اتاق احیا و اتاق عمل است و برای راه‌اندازی آن ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

شروع طرح‌های مهم
این گام دولت به نسبت اهمیت این مرکز در ارائه خدمات به بیماران هم در بخش تروما و حوادث و سوانح بین البرز و زاگرس و ورود به اولین هدف امنیت و رسیدگی به حوادث هم نمود حائز اهمیت دارد و در بحث های طراحی و احداث بیمارستان این چنین این طرح چگونه اهمیت پیدا کرده است.