در این دوران، افزایش آگاهی درباره تغذیه سالم، به عنوان یکی از اصلیترین محرکها برای دغدغهها و نگرشهای مصرفکنندگان در جامعه امروز قرار دارد. در حقیقت، این دغدغهها، ابهام و سوءاستفادههایی را در حیطه تولید و فروش محصولات ارگانیک و فراوردههای گوشتی بر جزر و در دسترس رخ میدهد. از همین رو، در این مطالعه، به چالشهای موجود در تولید و مصرف محصولات ارگانیک و فراوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس اشاره شده است.
باتوجه به افزایش روزافزون تقاضا برای محصولات ارگانیک، با وجود محدودیتهای ظرفیت تولید و شرایط اقلیمی، این مقاله به بررسی حدود کیفیت و استفاده صحیح از واژه «ارگانیک» در برچسب و موارد مورد استفاده مصنوعی تأکید دارد. یکی از سوء استفادههای شایعی که در بازار مواد غذایی وجود دارد، استفاده از عنوان «ارگانیک» روی محصولات توسط تولیدکنندگان و فروشندگان با وجود عدم رعایت استانداردهای لازم است.
از آنجایی که به دور از واقعیت است، انتظار بتواند نیاز گسترش یافته جوامع مختلف را با محصولات ارگانیک برطرف کرد، عدم رعایت کامل استاندارد کیفیت و روشهای ارگانیک در تولید و فروش این محصولات، تلاشها و تأکیدهای لازم در این زمینه را الزامی میکند. متعاقباً، مصرفکنندگان باید به Products ارگانیک و فرایند تولید آنها اطلاعات کافی داشته باشند و صرفاً با ظاهر محصولات، هزینه محصولات، یا اینکه برچسب آنها به نام ارگانیک است، از آنها برای خرید و مصرف استفاده نکنند.
لذا، بررسی و شناخت گواهینامههای رسمی و شناخت تولیدکنندگان معتبر، از جمله مهمترین روشهایی است که در انتخاب آگاهانه Products غذایی کمک میکند. در جهان امروز، یک تا دو بار در ماه، مصرف فراوردههای گوشتی آماده مصرف منعی ندارد و حتی مصرف پس از حرارت اضافی تولید رنگدانههای سمیتر و افزایش نیتروزامنها را افزایش میدهد. در بین همه این موارد، یکی از مسائلی که باید در خصوص محصولات ارگانیک و استفاده از اصطلاح «ارگانیک» مورد توجه قرار گیرد، علاوه بر موارد ارگانیک، فراوردههای گوشتی هستند.
از آنجایی که فراوردههای گوشتی که داخل کشور تولید میشود، تحت فرایندهای حرارتی قرار میگیرد تا قابلیت مصرف بدون نیاز به پخت داشته باشد و با این حال، حرارتدهی بیش از حد این محصولات میتواند موجب افزایش ترکیبات مضر شود. به طور کلی، کنترل مصرف فراوردههای گوشتی نیز اهمیت بالایی دارد و رعایت اصول تغذیه سالم و مصرف متعادل Products غذایی، از جمله راهکارهای مؤثر در حفظ سلامت عمومی است.