در أحالی، وزارت بهداشت ایران در تلاش است که مهارت‌های جدید خود را برای مقابله با بحران‌های بهداشتی و حوادث کار به کار ببرد. اما چالش‌های پیش‌رو شامل مواجهه با شرایط سخت بر اثر تحریم‌ها، پیشرفت‌های علمی و فناوری متناوب، و همه‌گیری‌های بیماری‌های جدید است. در حقیقت، دولت باید از هر فرصت ممکن برای به‌روزرسانی استانداردهای بهداشت محیط و حرفه‌ای، و بهره‌گیری از ابزارهای دیجیتال و هوش مصنوعی برای 분석 و هوشیاری در میان کارکنان استفاده کند.

دکتر علیرضا رییسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، در حمایش تحول در ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، به اهمیت استفاده از هوش مصنوعی و دیجیتالی شدن در سلامت کار اشاره کرد. او استدلال کرد که نیروهای بهداشت حرفه‌ای باید محیط کار را برای آسیب‌های غیرقابل‌رؤیت مثل آلایندگی‌های شیمیایی، صوتی، میکروبی، بینایی، و آسیب‌های پوستی به دقت مورد بررسی قرار دهند. این نیروها باید در شناسایی و نبهیار برای غربالگری سلامت کارکنان از جمله بهره‌گیری از ابزارهای دیجیتالی برای نظارت و سلامت سرپایی به کار گرفته شوند.

همچنین رییسی تاکید کرد که اگرچه ایمنی و سلامت فرد شاغل در محیط کار برای وزارت بهداشت اهمیت دارد، اما تحقیق و نظارت بر ایمنی و سلامت ساختمان باید بر عهده ی بهداشتی‌های محیطی و حرفه‌ای نبوده و باید مشخص شود که چه وزارت و چه دستگاهی مسئولیت این تحقیق و نظارت را بر عهده دارد.

میزان زیادی از حوادث کار و مهلک آن هر سال، تابه‌حال آمار شده است. از یک مورد یادآوری می‌شود که فوت سالانه حدود ۲.۷ میلیون نفر در جهان و حدود ۱۰ هزار نفر در ایران بر اثر حوادث کار اعلام شده است. این میزان fatalities و معلولیت‌هایی که بسیار سنگینند بیشتر نباید به‌صورت مستمر اتفاق بیفتد.

بر این اساس رییسی تاکید کرد که بسیاری از بیماری‌ها و معلولیت‌های کارکنان منجر به مرگ یا بیماری مستمر می‌شود. حتی کارهایی که موقتی به نظر می‌رسند به‌صورت بیماری‌های دوره‌ودار درصورت کوتاهی جسم و روح کارکنان را دچار مشکل می‌کنند. بسیاری از کارگران مستقیماً مواجه با مواد خطرناکند اما بسیاری دیگر تا بعد از چند سال، اثرات مشکلات محیط کار به‌عنوان اختلالاتی درسلامت فرد ظاهر می‌شوند.در سایر کشورها محدودیت‌های مالی وجود ندارد؛ آنان این بیمار‌ها را به منزل برای قرنطینه برده‌اند، اما در اینجا این چنین نیست، به این معنا که هیت‌اسکوپی‌های آنان باید سرپایی انجام شود، و نیروهای بیماری‌هایی را که در اثر کارگاه‌هایی که بسیاری در مجاورت هم هستند تشخیص می‌دهند، را تحت‌نظارت قرار می‌دهند.

اصولاً یکی از این محورهای مهم سلامت کار، شامل تحقق امنیت محیط کار است. تحقق امنیت محیط کار نود برابر سیوه امنیة محیطة آن است به نحوی که شیوه ی کار باشد کار آسوده ی ذهن و روح که به قدرت مصون باشد و حادثه نداشته باشد یا اگر داشته باشد کمترین ضرر از جهت جسمی یا روحی رخ ندهد. ایمنی کار که شامل آموزش های مربوط به یک‌محیط کار، افراد و وسایل فراگیر لازم است.

بنیاد تلاش ایران در این حوزه تدوین یکی از کاملترین پروتکل‌های بهداشتی ضد اپیدمی به بزرگترین مراکز دولتی، نظامی و تولیدی بوده است. بهره‌گیری از هوش مصنوعی، دیجیتالی سازی و نظارت در امر بهداشت، تنها یک تلاش نیست، بلکه پایه‌ای برای پیش‌رفت بیشتر است. باید در این زمینه‌ها، فردا هم همچنان تحول در همه زمینه‌ها عملی شود و انصافاً همه حوادث کار را از روبیکنده و برای آنها توسط مشاورین صاحب‌نظر نسخه‌های مقابله‌گرایی مناسبی ارائه و سرپایی این حوادث، توسط کارشناسان ، به صحنه آلمان آیرهای می‌شود.

متأسفانه نمایندگان عمدتاً براساس روش‌های سنتی طبابت اشتباهات زیادی مرتکب شده‌اند و نمیشود از ایجاز نورانی بشری دریافتی، کسی که مقیم سندیکا انگشتان، کشیش میانه آنها بیشنگاشت از کارهای او کارهای بسیار آنها ممکن می‌شود. به‌طوری که مرتکب این مرتکب غافل بود که شما در واقعیت با کسی که نه‌تنها سنّت با آرمان کتول یک آن‌ها فانوس افکنش پیدا می‌اید نه‌تنها یک واحد فرد که فراتر از متاثر مقابل این دیدگاه‌هایی که به وظایف آموزش بکس کرتا پاک نمی‌شوند.

آیا ما که آیا این مطلب را که این این پیرو بود کلاً وجود دارد و نشان برای استفاده نیاز است؟