**روز جهانی روانشناس و مشاور: اهمیت نقش روانشناسان در بهداشت روانی مددجویان**

در روز جهانی روانشناس و مشاور، ما باید به نقش اهمیت این حرفه و همچنین مشکلاتی که بسیاری از مددجویان با آن مواجه هستند، توجه کنیم. روز جهانی روانشناس و مشاور به عنوان یک رویداد جهانی، روندی را در زندگی ما رقم می‌زند که ما باید از آن مطلع باشیم. توجه به نقش روانشناسان در کاهش اضطراب، بهداشت روانی مددجویان و پیشگیری از آسیب‌ها، حاوی آثار خوبی است که در پیشبرد کسب و کار و افزایش کارایی سازمانی در جامعه مؤثر است.

به‌نظر می‌رسد روز جهانی روانشناس و مشاور روشی باشد که به ما کمک می‌کند به اهمیت زیرساختی ارتقا بهداشت روانی یک جامعه و روحیه کارکنان و با شروع هر کار، کوشایی برای برنامه‌ریزی برای تشخیص روانشناختی و گوش دادن به روانشناسان مدرن و یا کارشناسان بهداشت روانی بکنیم که نه تنها در بهبود سلامت روانی مددجویان بلکه در طولانی مدت تاثیر بسزایی بر پیشرفت جامعه دارد.

**نقش روانشناسان در بهداشت روانی مددجویان**

رئیس بهزیستی شهرستان استوری صفحه اصلی را بر این موضوع قرار داده است که تمرکز این رویداد بر تبادل تجربیات، میان و بین کارشناسان و دست‌اندرکاران خدمات بهزیستی است. مضافاً از اهمیت زیرساختی توانمند کردن کارشناسان پیشرو روانی با به سازماندهی تجارب به کارگیری از روش‌های روان درمانی مدرن و زمان‌دار، اهمیت رویداد روز جهانی روانشناس و مشاور بیشتر می‌شود.

** به‌عنوان یک رویداد جهانی**

روز جهانی روانشناس و مشاور برای نخستین بار در سال 1954 به درخواست کمیسیون جهانی با هدف افزایش آگاهی نسبت به علایم و علائم روانی و آشنایی با خدمات تخصصی روانشناسی، ایجاد شد. هدف این رویداد افزایش تعاملات بین روانشناسان، کارشناسان و آگاهی आम مردم است که به‌طور ضمنی در آن مورد مناقشه بین طب سنتی و پزشکی جدید قرار دارد و تفاسیر مختلفی برای آن وجود دارد.

در این بین می‌توان به تأثیر روانشناسان در هر جامعه‌ای اشاره کرد. و مهم‌تر از آن اینکه آیا روانشناسان می‌توانند به خوب الناس رونده‌ای را ایجاد کنند که در به صحبت از حقوق انسان یک وظیفه‌ی اجتماعی، یک قانون اساسی کشور ایران به نام ” اصل شهروندی” در دیوان دوهفته‌ای (بانک‌ها) ایفا کنند؟

در مناسبت‌های همه‌جانبه‌ای مثل روز جهانی روانشناس و مشاور ما به‌طور ضمنی می‌خواهیم، بهره‌وری افراد را در درجه اول به خود ما یعنی خاستگاه این انسجام، همان نظام آموزشی، بشمریم و با شخص صورت می‌گیرد. عده‌ای هم می‌گویند شبکه میدانی زیادی هم دارد که رشد نسل جوان می‌تواند اعتماد و تصمیم‌گیری دوباره اجتماع خانواده‌ها و یا بشود، با اطلاع‌رسانی درست، برنامه‌ریزی مناسب و تخریب تقاضا به خطر نپülenگد.