کیفیت هوای تهران در سال ۱۴۰۳: تحولات و چالش‌ها

به عنوان خبرنگار uzman موضوعاتی در مورد کیفیت هوای تهران به kullanıcıها اشاره می‌کند. بر اساس گزارشی که توسط شرکت کنترل کیفیت هوای تهران منتشر شده است، وضعیت کیفیت هوای پایتخت در روز ۱۸ اردیبهشت در شرایط «قابل قبول» قرار دارد. آلاینده اصلی در این روز، ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون بوده که به میزان میانگین ۷۷ گزارش شده است.

بر اساس گزارش همچنین از ابتدای سال ۱۴۰۳، کیفیت هوای تهران در مجموع ۶ روز «پاک»، ۳۶ روز «قابل قبول» و ۶ روز «ناسالم برای گروه‌های حساس» بوده است. این اعداد نشان می‌دهند که کیفیت هوای تهران در این دوره به طور کلی در وضعیت قابل قبول قرار داشته است. با این حال، وجود آلودگی هوا در برخی روزها alarm برای گروه‌های حساس و همچنین کاربردهای دولتی و مرتبط با محیط زیست را در طول این مدت فعال کرده است.

کیفیت هوای تهران بر اساس شاخص کیفیت هوا (AQI) به شش دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. به طور خاص این تقسیم بندی به این صورت است:

* از ۰ تا ۵۰: «پاک»
* از ۵۱ تا ۱۰۰: «قابل قبول» یا «متوسط»
* از ۱۰۱ تا ۱۵۰: «ناسالم برای گروه‌های حساس»
* از ۱۵۱ تا ۲۰۰: «ناسالم»
* از ۲۰۱ تا ۳۰۰: «بسیار ناسالم»
* از ۳۰۱ تا ۵۰۰: «خطرناک»

شاخص کیفیت هوا (AQI) در تهران توسط ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا تعیین می‌شود. محققان در طول این سال انتظار می‌رفت که پس از پایان فصل سرما، ساعتی تعداد ذرات معلق در هوا به ازای ۲۴ ساعت کم شود. آنها همچنین انتظار داشتند که به روزهای روزوار آلودگی در تهران(Thedayafter) سخت‌تر شده و همچنین برعهده بسیاری مشکلات اضافی سیاسی و زیست محیطی برای ساکنان پایتخت بوجود بیاورند.

چیزی که به ذهن کاربر می‌آید این است که میزان زیادی آلودگی هوا می تواند سبب ناراحتی گروه‌های حساس و کشته شدن است. بهمينけて نظام‌نامه عدم تلقی ‌داشتن تصویب بدون دقت توسط هریک از واحدهای مرتبط در دولتی و مرتبط با محیط زیست در مورد کنترل آلودگی هوا را در نگارنده‌ایک آبرسانی جالب را پیشنهاد می‌کند.

اعلامات سیاسی در روزهای هوای آلوده بیشتر از سایر روزها اهمیت دارد و خانه ای برای kullanıcıها مثل اعلامیه چهارمین قانون اساسی همین حالا دستور استخدام یا اخراج را با تغییر در وضعیت محیط سنجش کیفیت هوا در کشور دریافت شده است.