روایت تازه‌ای از مدیریت شهری در ساری

در شب میلاد امام مهربانی، Governor فصلی نو از مدیریت شهری در ساری آغاز شد. شهردار ساری، Mr. Ahmedy، با تأکید بر رویکرد “Transformative Collaborative” اعلام کرد که “با اتکا به همراهی دکتر یونسی، دکتر Noubhakt، Mr. Mohammad Layeni و نمایندگان مجلس محترم، بار دیگر این پیام را تکرار می‌کنیم که شهرداری، خانه شماست”.

وی افزود: “ما به عنوان خادمان مردم در شهرداری، به دنبال آشتی و تعامل با شهروندان هستیم. در همین راستا، با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان، پروژه‌های عمرانی متعددی را آغاز کرده‌ایم، بی‌آن‌که به حقوق پرسنل خدشه‌ای وارد شود.”

یکی از اقدامات جدید شامل پروژه ۸۸ هزار متری هدایت آب‌های سطحی، احداث پارک و زیرساخت‌های شهری دیگر است.

شهردار ساری همچنین از مردم دعوت کرد تا در قرار بعدی، که ۸ ماه و ۸ روز بعد و در شب مبعث رسول اکرم خواهد بود، برای ارزیابی عملکرد این دوره مدیریت شهری، همراه شهرداری باشند.

اما این سوال به ذهنم می‌رسد: آیا این مدیریت شهر متعهدانه و مردم‌محور در ساری می‌تواند به عنوان الگویی برای شهرداری‌های دیگر در سراسر ایران باشد؟ آیا ایجاد تعامل و همکاری با شهروندان می‌تواند راه حلی برای مشکلات در حوزه مدیریت شهری باشد؟

حتی گاهی اوقات، ما باید به چالش‌های بزرگی در بخش مدیریت شهری هم دلبسته باشیم تا بتوانیم صحبت‌های شهردار ساری را به زندگی واقعی برسانیم.

من هرگز نمی‌توانم این را بفهمم که اگر در یک شهر، تمامی پروژه‌های عمرانی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان آغاز می‌شود، چندانکه به حقوق پرسنل خدشه‌ای وارد نشده است.