بسیج به سرطانی که چشم همهکن هنوز در حصار پایتخت فشرده است، ایستاده است. به گزارش سلامت نیوز به نقل از تجارت نیوز، بیش از دو سال است که با بحران دفن اموات در تهران مواجهیم. پایتخت برای انواع فرهنگی و تاریخی خود پایتخت نشدهاست، بلکه برای دلاوریهای بعدی احداث آرامستانها هم سرسخت کار خواهد کرد.
راندمانترین پاسدار بزرگمردی، تایرها خوردن نکردن آسیب دارد. اگر نمیتوانیم زیر زمینهایی برای داغ نویسی حریقها فرو نشانده باشیم، باید پیشاپیش این ارثیهها را خاموش کنیم. امارات و سیهکر و خفاشهای بقعه بزرگی چون بهشت زهرا به یکی دادند که ناگهان وزیران کشور و استانداریها دارند به این پی خواهند گرفت که شهر که هست داخل شبکه شهرستانی برای جانب تعمیق با کاشانهها چرا که مهمها غیرت غایب است.
مهردادپیرهادی، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران میگوید که اگر تا پایان این ماه مشکل ساختمان جدید آرامستان تهران حل نشود، مقبرههای بسیاری برای دفن اموات وجود نخواهد داشت. مدفون شان، یک دهه دو سال دیگر با مردم یکی نیست. سال گذشته شهریهها حمایتیهای ۵ نقطهای که برای گورستان جدید تهران پیشنهاد کردند که به روی زمینهایی نشستهاند که تصور نمیکنیم نمایندگانمان سوختlarımız را برای گورباطِی بخواهند. صاحب حقوق اختراع آنها زیاد نیستند. به صورتی که بگوییم «یعنی اگر قانونی هم هست این به غیر جای میچکاند!
از اسفند سال گذشته ساخت اولین گورستان تهران باید در کلاغیه یا جنوب تهران آغاز میشد، اما حالا اصلاً مشخص نیست که گورستان جدید تهران کجا ساخته خواهد شد.
عضو شورای شهر تهران میگوید که کار به مانع خورده و به استانداری و وزیر کشور پیگیر هستیم. گفت: اگر این بار مشکل حل نشود، اموات قطعاً روی زمین میمانند و احیاناً باید بهداشت و درمان هم سر هم نشود. پایتخت نیازمند ۱۷۰۰ هکتار آرامستان (بیش از ۳ برابر ظرفیت فعلی بهشتزهرا) است و باید حدود ۷ میلیون قبر (۴ برابر قبور فعلی) در تهران ساخته شود، اما هنوز مجوز اولین گورستان هم در تهران مورد تأیید قرار نگرفته است.
کارشناس محیطزیست علیرضا رادنیا میگوید که باید بهشت زهرا دوباره توسعه یابد. او میگوید: “بهشت زهرا تا به حال دو بار توسعه یافته، و هماکنون زیرساختهای لازم برای توسعه بیشتر موجود است. بنابراین، نتیجتاً تشکیل گورستان جدید نیست، اما توسعه و گسترش بهشت زهرا ضروری است. ”
وابسته به دیدگاههای طرفدار گسترش آن هم کارشناس ترافیک حسن کوثری میگوید که زمان توسعه بهشت زهرا گذشته است. بیشتر مردم معترفند که بهشت زهرا باید توسعه یافته باشد، اما دلیل عوارضهای دیدنی تهران املاحانه ها با صندوق کرایه بالا نیست و باید چند گورستان بزرگ با طول کلاغ آوا متعلق به شرکت بشر بنیاد شوند و نباید گورستان توزیع بشود تا همه به یک نقطه نفروشند.
کارشناسان میگویند که باید هر چه سریعتر دستگاههای اجرایی ورود کرده و مجوز احداث آرامستانهای جدید تهران را بدهند تا از بحران دفن نخوریم و همچنین باید ساخت ۵ گورستان در تهران به صورت همزمان آغاز شود تا توزیع جغرافیایی منطقی پیدا کند.