به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان خراسان جنوبی رئیس سازمان بهزیستی کشور در نشست فوق گفت: ما در بهزیستی در کنار مسئولیت‌های اجتماعی خود می‌توانیم در سرمایه‌گذاری برای تولید هم اقدامات موثری انجام دهیم مانند رفتن به سمت شرکت‌های دانش بنیان داخلی برای تولید وسایل تخصصی مورد نیاز جامعه هدف مانند ویلچرهای نوین مدیریت پرداخت تسهیلات ایجاد اشتغال‌های پایدار در حوزه تولید و تخصیص مشوق‌های بیمه‌ای کارفرمایی برای ایجاد ثبات در حوزه تولید.

 رئیس بهزیستی کشور در ادامه به موضوع توانبخشی مبتنی بر جامعه پرداخت و گفت: این مهم یکی از بهترین کارهای بهزیستی در حوزه توانبخشی است ولی نیاز مبرم به رفع نقص و کیفیت بخشی دارد چرا که به صرف وجود مشکل در کاری نباید آن را تعطیل کرد بلکه بایستی نسبت به رفع نقص و بهسازی انجام آن فرایند اقدام گردد.

موضوع کودکان بی سرپرست و بد سرپرست دیگر موضوعی بود که دکتر حسینی به آن پرداخت و گفت: بطور میانگین سالیانه ۶٠٠٠ نفر ورودی بهزیستی در این حوزه است که با سیاست های خانواده محوری بهزیستی ۵٠ درصد آنها در خانواده های زیستی، خانوادهای جایگزین و خانواده های میزبان ساکن شده و در غیر اینصورت فرزند خوانده بهزیستی شده ودر مراکز مختلف شبه خانواده در رده های سنی مختلف مقیم میشوند و انتخاب عنوان شبه خانواده برای این گونه مراکز بدان معناست که این مراکز می‌بایست دقیقاً شبیه به خانه و خانواده باشند و در آن ۴ فاز بایستی در نظر گرفته شود، فاز اول آن غربالگری در زمینه های شخصیتی علاقمندی‌های شغلی و علاقه‌مندی‌های تحصیلی است، فاز دوم در حدود ۱۰ سالگی با بررسی مهارت‌های نرم زندگی است، فاز سوم آماده سازی رهسپاری است که در ۱۷ سالگی بایستی انجام گیرد تا در آن وابستگی عاطفی کاهش و فرد برای زندگی مستقل آماده شود و فاز چهارم هم متناسب با غربالگری‌ها و بررسی‌های انجام شده گذشته فرد باید یک مهارت حرفه‌ای را کاملاً آموخته باشد تا بتواند استقلال خود را در جامعه حفظ و گلیم خود را از آب بیرون بکشد.

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان وضعیت بهزیستی استان خراسان جنوبی را بسیار مطلوب ارزیابی کرد و عنوان داشت: نگاه ما در توزیع اعتبارات و امکانات عدالت ترجیحی است و نه عدالت توزیعی و اختصاص مواردی که ازدیروز در این استان اعلام می شود حسب برنامه ریزی قبلی است و نه تصمیمات آنی و تحت تاثیر هیجان و جو نشستها و جلسات و امیدواریم با این اختصاص ها تغییرات عمیقی برای بهزیستی و جامعه هدف آن در خراسان جنوبی اتفاق بیفتد.

تامین اعتبار راه اندازی ٢٣ پنل انرژی خورشیدی و اشتغالزایی ١٠هزار نفری برای جامعه هدف، بر طرف شدن مشکل ۵٠٠ واحد مسکونی از طریق تامین ٢٠٠ قطعه زمین از سوی استاندار و اختصاص اعتبار از سوی سازمان بهزیستی کشور برای این موضوع، به صفر رسیدن افراد پشت نوبت دریافت جهیزیه از مزدوجین سال جاری، خوردن استارت ایجاد چهارمین شهرک رفاه سالمندان کشور در خراسان جنوبی، راه اندازی ١٠باشگاه ورزشی ویژه سالمندان از محل طرح مهروگفتگو و نشاط با آموزش و پرورش و تامین اعتبار آن از بهزیستی کشور برای اقدامات فرهنگی و تبدیل سالمندی مخاطره‌آمیز به سالمندی سعادتمندانه، راه اندازی شبانه روزی اعصاب و روان، راه ندازی مرکز روزانه اتیسم، به صفررسیدن افراد پشت نوبت دریافت سمعک و ویلچر با تعهد بهزیستی کشور و برای تمام اقلام کمک توانبخشی با تعهد بهزیستی استان، تامین اعتبار ٣٠میلیارد تومانی تملک برای بهزیستی خراسان جنوبی از جمله مصوبات سفر معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور به استان خراسان جنوبی بود.

source