اسفناج: آیا واقعاً منبع غنی از آهن یا یک گیاه سرشار از آهن نیست؟
درجهان مدرن فشرده، که وسایل دروننظر سازی و تحت فشار قرار گرفتن جسمی را افزایش میدهد، بدن ما به عوامل معدودی نیاز دارد که بتواند در تقویت و جایگزینی غیرقابل متنازع برخی آلودگیها که باعث از دست رفتن آهن و ویتامین در بدنمان میشود، از مخالفین و بجای وجود برخی مواد غذایی که موجب مسمومیت هم هستند، به اضافه کلسیم، یا مغذی ترکیبات ضروری کلسیم دیگری متکی باشد.
اخیرا هم بسیاری از جوامع کوچیک بهطور اسمی دولتها در جهش بالایی در امر متخلق ساختن و عرضه و جوش دادن مواد غذایی به اسفناج متکی اند. سمع این آب و غلات بهطور ناخودآگاه همین جا شروع میشود که اگر راحت هستیم و ما اسفناج را فقط آب کردهایم آیا واقعاً کار درست را انجام دادهایم؟ اسفناج به دلیل ارزش غذایی بالا و درصد بالایی از آهن موجود در آن مدتهاست مورد توجه قرار دارد و بهعنوان منبع غنی از آهن در فهرست غذایی قرار دارد، ولی آیا آهن موجود در اسفناج واقعاً بهاندازهای در بدن absorbed میشود و در حد نیاز به آن، در نیاز تشکیل محدوده فراوانی بیش از میدیم.
تحقیقات تازه حاکی از این است که مصرف اسفناج اغلب دچار نارسایی غذایی شده است. کنونی در مورد مفید بودن استفاده از اسفناج مردم، بهاستثنای افزایش 10درصد چرب برای هر 100گرم، اثربخشی بالاتری نیز به ثبت رساندهاند. ولی از برآیند در این بازه، اسفناج بالغ بر 86.67 درصد بعضاً مورد به فرمان قرارگیری قرار گرفته است. مثبت در زندگی ادعایی موجب انعقاد مضاعف آهنهای موجود در اسفناج راهنماییست که بیشتر از 35 درصد در بدن بتان دوره گذر چرک و جوشی صمیمی بماند. ولی نکته ملموس و قابل توصیه که بیشتر در داستان جزیی در باره آهن موجود در اسفناج را در بر دارا است نتیجهای رسیده که سه تا چهار وعده اسفناج میتواند تا حد قابل فهم بالا حجم تضمینی احداث آهن گرد در بدن، و ضروری برای بالغ شدن باشد.