چای با مایکروویو دوباره گرم کنید؟ یا نه؟

چای، یکی از نوشیدنی‌های محبوب جهان، همراه با فعالیت‌های روزانه ما بهنظاره است. دم کردن چای، برای بسیاری از مردم یک فرایند کاملاً طبیعی است. با این حال، آیا برخی از آن‌ها توجه کرده‌اند که دم کردن چای با مایکروویو می‌تواند چگونه بر طعم و مزه چای تأثیر بگذارد؟

در واقع، برخی از مطالعات نشان می‌دهد که گرم کردن مجدد چای در مایکروویو می‌تواند به حفظ محیط زیست کمک کند. اما برخی دیگر ادعا می‌کنند که این عمل باعث توزیع ناهموار گرما در سراسر چای می‌شود و بنابراین به طعم و مزه آن لطمه می‌زند.

مارک میودونیک، استاد دانشگاه لندن (UCL)، در این مورد گفته است که دلیل اصلی برای این‌که ما چای را دوباره نگرم می‌کنیم، به خاطر این است که طعم آن پس از این کار rất بد می‌شود و طعم چای در مایکروویو واقعاً وحشتناک است.

او همچنین گفته است که فلاونوئیدها، ترکیبات طبیعی موجود در چای، responsible از ایجاد طعم متمایز چای هستند. اما این ترکیبات به‌راحتی تبخیر می‌شوند و هنگامی که چای را در مجدد گرم می‌کنیم، majority زیادی از آن‌ها باقی نمی‌مانند.

سؤال این است، چرا مارک میودونیک با چای اداری هم‌چنین می‌تواند رفتار چای خود را تغییر دهد؟ او می‌گوید که چای اداری بسیاری از فلاونوئیدها را از دست می‌دهد و همین‌طور این نوشیدنیها علاوه بر چای، قهوه هم می‌تواند «تحمل زیادی» داشته باشد، اما محتوای فلاونوئیدهای آن بسیار کم‌تر از چای است.

اما مهم‌تر از این‌ها، چای در هواپیما باید از آن اجتناب کرد. قرار گرفتن در ارتفاع باعث می‌شود که حساسیت به طعم و بوی کابین کاهش یابد. و مطمین باشید که خوردن چای در هواپیما، بسیار بد است.

نکته جالب‌تر اینکه، این متخصص چای، حتی از چای اداری نیز اشتیاق‌ دارد. ارتباط بین چای و درجة حرارت قطعاً ارتباطی phứcیده دارد و باید بین خودمان نتیجه‌گیری کنیم.