پیادهروی سریعتر تا چه حد میتواند در پیشگیری از مشکل ضربان قلب کمک کند؟ آیا زمان و سرعت پیادهروی در تسکین این مشکل نقش دارند؟ آیا این یافتهها میتواند منجر به پیشنهادات جدید در زمینه سلامت و ورزش شود؟در چند روز گذشته، محققان در یک مطالعه جدید دریافتند که پیادهروی سریعتر میتواند خطر ضربان غیرطبیعی قلب را کاهش دهد. اما چندان جزئیات در مورد این مطالعه منتشر نشده است. حالا که بعد از چند روز، جزئیات بیشتری در دسترس است، وقت آن رسیده که این موضوع را بیشتر ببینیم.
براساس این مطالعه که توسط محققان دانشگاه گلاسکو انجام شده است، افراد که سریعتر از ۴ مایل در ساعت گام برمیدارند، در مقایسه با افرادی که با سرعت کمتر از ۳ مایل در ساعت راه میروند، ۴۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلاء به ضربان غیرطبیعی قلب هستند. افزون بر این، محققان اعلام کردند که مدت زمان پیادهروی نیز بر این خطر تأثیر میگذارد. از این رو، افرادی که زمان بیشتری را با سرعت متوسط یا سریع میگذرانند، ۲۷ درصد کمتر در معرض خطر مشکلات ضربان قلب قرار دارند.
تیم تحقیقاتی که این مطالعه را انجام دادهاند، نتایج خود را این چنین به خبرگزاری آمن بیسفادهاند: «این یافتههای جدید، ترویج سرعت پیادهروی سریعتر را در توصیههای فعالیت بدنی تقویت میکند. پیادهروی با سرعت سریع ممکن است در پیشگیری از آریتمیهای قلبی نقش داشته باشد.»
نتایج این مطالعه نشان میدهد که سرعت پیادهروی سریع یا متوسط به ترتیب ۴۳٪ و ۳۵٪ خطر هرگونه مشکل ریتم قلب را کاهش میدهد. نتیجه این است که افرادی که سرعت پیادهروی سریع یا متوسط دارند، ۴۶٪ و ۳۸٪ کمتر با خطر فیبریلاسیون دهلیزی، یک بیماری ریتم قلب که خطر سکته مغزی را به میزان زیادی افزایش میدهد، روبرو هستند.
میتوان این یافتهها را اینگونه شرح داد که این مطالعه هردو جنبه یعنی سرعت و زمان پیادهروی را در nguyایRisk قلبی افراد بررسی کرده است. بنابراین، این یافتهها میتواند حاوی اطلاعات مناسبی در زمینه تیپیک طرز زندگی افراد باشد. از این رو، میتوان این موضوع را به عنوان نوعی اکتشاف در زمینه زیستتجربههای سالمندان بیان کرد.
در ادامه این متن، ما اینرسی وجود این یافتهها را در لازم مشکلات مختلف از جمله چاقی، قند خون، فشار خون بالا، و…نشان میدهیم. کلا این یافتهها میتواند مدارک خوبی در مورد اثرات مثبت پیادهروی در پیشگیری از این بیماریها به ما بدهد.
اما شایعه این است که عوامل متابولیک و التهابی نقش مهمی در این مشکلی داشته باشند. بنابراین، راه حلی به این منظور میتواند مناسب باشد. بر مبنای این یافتهها، میتوان انواع فعالیتهای ورزشی از جمله رکابزنی را به نام ورزش خنک و آسان برای مبتدیان نامید.