**مخاطرهی گاهی کره و اندرز بهروی روغنهای گیاهی**
در گذر از رژیمهای غذایی متنوع، مخاطرههای جسمانی ناشی از مصرف برخی غذاها در 意تنا به سلامت و طول عمر در یاد است. این بار محققان به وجود 관계 عجیبی بین مصرف کره و خطر مرگ اشاره میکنند که قابل اغماض نیست. آنها دریافتند که افرادی که از کره استفاده زیادی میکنند بیشتر در معرض مرگ زودرس هستند، در حالی که افرادی که از روغنهای گیاهی استفاده میکنند خطر کمتری دارند. این موضوع بر مبنای_analysis _گردیده است که در چند دهه گذشته بر روی _r 220000 فرد انجام شده است.
راز این رابطه، نوع چربیهایی است که در کره و روغنهای گیاهی وجود دارد. کره شامل چربیهای اشباع شده است که با افزایش کلسترول و بیماریهای قلبی مرتبط است. در مقابل، روغنهای گیاهی از چربیهای غیراشباع بسیاری برخوردارند که خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کاهش میدهند. پس از تکذیب عوامل دیگر، محققان به این نتیجه رسیدند که حتی استفاده کمبرای _کره روزانه هم میتواند تهدید باشد.
آیا شما آگاه هستید که جایگزین کردن یک قاشق غذاخوری کره با روغنهای گیاهی میتواند تا 17 درصد خطر مرگ زودرس را کاهش دهد؟ این موضوع همچنین به معلوم شد که میزان استفاده از کره و روغنهای گیاهی با رژیم غذایی و فعالیتهای مرتبط است. مصرف کره اغلب با الگوهای غذایی ناسالم مرتبط است، در حالی که روغنهای گیاهی با الگوهای سالمتر مانند رژیم غذایی مدیترانهای و گیاهخواری مرتبط است.
با این مطالب آیا میتوانیم با افزایش مصرف روغنهای گیاهی و کم کردن کره به سوی یک رژیم غذایی سالمتر برویم؟