Studies of Ginger: Potential Benefits for Heart Health
زنجبیل، داروی سنتی از اجزای مختلف این گیاه در درمان بیماری‌های قلبی و عروقی، خاصیت ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی دارد و ممکن است آن را برای کاهش التهاب، فشار خون و سطح کلسترول مفید بدانید.

بعضی خواص زنجبیل تحت تأثیر یک مجموعة از ترکیبات طبیعی که در این گیاه یافت می‌شود، تنظیم سیستم ایمنی و تقویت کننده آن برای مقابله با علائم بیماری قلبی و عروقی بیان شده‌اند. ترکیبات فنولی که در زنجبیل وجود دارد، دارای خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی هستند و می‌توانند از بدن در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت کنند.

تحقیقات نشان می‌دهد که جینجرول و شوگائول، دو ترکیب موجود در زنجبیل، به ترتیب خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد التهابی دارند و می‌توانند سطح کلسترول را کاهش دهند. همچنین، مصرف زنجبیل ممکن است به تری‌گلیسیرید، کلسترول بد و سطح کلسترول خوب لگ شریانی، که نشانه‌های کلیدی سلامتی قلبی هستند، نیز کمک کند.

چند نفری متخصص گفتند که تغذیه با زنجبیل ممکن است فواید زیادی برای سلامت قلب و عروق داشته باشد، از جمله:

* تخفیف سطح کلسترول
* تنظیم فشار خون
* کنترل تری گلیسیرید
* بهبود هموگلوبین
* کاهش خونریزی

قدیمان به‌عنوان یک مثال به زنجبیل وفادار هستند. در زبان فرانسوی آنرا “_coin_ pers” می گویند که به معنای “طبعی وانمایند” می باشد. از آنجایی که زنجبیل یک ماده ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی محسوب می‌شود، برخی احتمال می‌دهند که ممکن است با محصولات رژیم‌ Unreal که دارایخاصیت آنتی‌اکسیدانی نیز هستند مکمل هم همکاری‌ای داشته باشند.