یک تحلیل درست و جامع از برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع
در حال حاضر، بیمارستانها و خدمات درمانی در ایران بر معضل کارتلهای بیمارستانی و تورم یافتن هزینههای درمانی با جامعه مقابله میکنند. به جای هزینههای مداوم که موجب نگرانی بسیاری از بیمهشدگان شده است، برنامه “پزشکی خانواده” و “نظام ارجاع” آمادگی اجرای گستردهتر را دارد.
با هدف اساسی ارجاع خدمات درمانی به بیمارستانهای مراکز درمانی درجه بالاتر در سطوح ۲ و ۳، این برنامه باید بستر کافی برای کارایی داشته باشد. با اشاره به پوشش ۳۰ میلیون نفر با اجرای این برنامه، دکتر علیرضا عسکری در جلسه ترسیم نقشه ارجاع سطح دو با روسا و معاونین درمان دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور گفته است که تمامی مناطق روستایی و شهرهای زیر ۲۰هزار نفر جمعیت، گروه هدف این برنامه هستند.
توسعه برنامه “پزشکی خانواده” و “نظام ارجاع” میتواند به تمامی مناطق روستایی و شهرهای با کمتر از ۲۰هزار نفر جمعیت کمک کند. در حال حاضر، بیمارستانها باید نسبت به کشورهای آسیایی و دیگر مناطق در مناطق زсте بین ما و آنها شرکت کنند.
به گزارش ایسنا، سرپرست مرکز مدیریت بیمارستانی و تعالی خدمات بالینی وزارت بهداشت، دکتر علیرضا عسکری، روز گذشته در جلسه ترسیم نقشه ارجاع سطح دو که از طریق وبینار با روسا و معاونین درمان دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد، گفت: هر جایی که توانایی اجرای برنامه درمانی سیستم ارجاع را دارد، با جایگزینی در پهنترین سال در سراسر دنیا میتوانید کیفیت و سوابق کاملی در سیستم تصویب و توانمندی توانمندی تا چند سال قبل یا قریب قریب در در مییابیم.
وی همچنین گفت: خوشبختانه با تلاش معاونت بهداشت، در بستر سامانه سیب امکان ارتباط سطح ۱ به ۲، نوبت گیری، نسخه نویسی و حتی پسخوراند فراهم شده است. دکتر علیرضا عسکری همچنین اضافه کرد: یقینا ایراداتی هم دیده خواهد شد، اما اگر منتظر باشیم تا تمام ایرادات حل شود، زمان از دست خواهد رفت.