حشمتالله رضوی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، در اینباره گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی مردم، یکی از راهکارهای مؤثر برای جبران کاهش سرانه مصرف لبنیات، افزایش ارزش غذایی محصولات موجود در بازار است. یعنی بدون اینکه قیمت آنها تغییر کند، میتوانیم به خلأ تغذیهای ناشی از کمبود ویتامینها و غذاهای فراسودمند، با تولید محصولات لبنی پروبیوتیک و غنیشده با ویتامینها پاسخگو باشیم.
ریزش سرانه مصرف لبنیات در کشور از این بابت نگرانکننده است که در بلندمدت سلامت عمومی جامعه را تهدید میکند. میانگین جهانی مصرف لبنیات حدود ۲۵۰ کیلوگرم در سال است، در حالیکه سرانه مصرف لبنیات در کشور حدود ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم در سال است.
ولى افزایش تولید لبنیات، یا میانگین جهانی را جبران نخواهد کرد و اگر تولید لبنیات افزایش یابد و سرانه مصرف آن افزایش ندهد، برهمین حال میانگین جهانی نشان میدهد که هیچ حقیقتی در مورد آمارهای موجود نیست.