نوشتههای مهمی در زمینه منیزیم به نظر میرسد
شکلات تلخ، آووکادو، آجیل، حبوبات، توفو، غلات کامل و برخی از ماهیهای چرب، منیزیم بالا دارند. همچنین مقدار کمی روی برای تشکیل مواد معدنی استخوانها لازم است. گوشت قرمز، دانهها، آجیل، شکلات تلخ، لبنیات، تخممرغ، غلات کامل، برخی از سبزیها مانند کلمپیچ و لوبیا سبز حاوی روی هستند.
در این مورد لازم است توجه داشته باشید که برای درمان یا پیشگیری از پوکی استخوان باید از غذاهای پرنمک پرهیز کنید. مصرف بیش از حد نمک بدن را وادار به رهاسازی کلسیم میکند که برای استخوانها مضر است.
با شناخت این نکته، میتوانیم عنوان افزایش محدودیتهای غذایی برای مبتلایان به پوکی استخوان را تأیید کنیم. همچنین از مصرف مقدار بالای سدیم پرهیز کنید. همچنین کافئین، مصرف افراطی ویتامین A و مصرف بیش از حد حبوبات و عدس برای افراد مبتلا به پوکی استخوان مضر است.
ماهیت مواد غذایی منیزیم را با مشخصات جانبی آن مقایسه کنید تا درک روشنتری از این موضوع داشته باشید.