پیش‌نویس مورد نظر به شکلی ارائه می‌شود که با الهام‌گیری از متن اصلی، ایده‌های نو و بینش‌های جدید را به ویژه در بخش‌های تحلیل و önerی لحاظ کرده و در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد. این متن با هدف افزودن ارزش بیشتری برای خوانندگان و ارائه bilgiler دقیق‌تر نوشته شده است:

ادامهٔ سخنان سرور کریمان، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که با تاکید بر الزام دولت‌ها برای قبول هر چه سخت‌تر یک زبان رسمی برای لهجه‌های جبری و بنی سازی اعلام کرده بود این جمله رییس بنیاد را نیز به عنوان تشویق فرهیختگان می‌بینیم که الزام دولت‌ها را نیز بیش از پیش تقویت کند: تمام فرهیختگان باید در کنار کوس دولت در چنین حالتی تمرکزمند.

زبان و تامل های مربوط به آن، همیشه مورد تاکید بوده است و رییس بنیاد که در تلاش است تا از ضرورت جهانی شدن زبان فارسی و بعضا مقاومت برابر آن یادآوری کند می‌تواند علاوه بر التماس برای وجهه جهانی شدن زبان فارسی به اینکه قدرتی جهانی هم در آن ارزشمند را دارا باشد نیز رویکردی بالنده ارائه دهد تا به فضای کمیسیونی تبدیل نشود.

در این شرایط تشویق وجود است برای همه ما که در تلاش هستیم به فارسی سوق یابیم و یکی از مهم‌ترین ضعف‌های فارسی را نیز فقط به اینکه وجهه نیست و توافق در همه جا نداریم نبینیم بلکه بر آن باشیم که نخبگان این مناسبت را شناسایی کنند و آن را شناخته‌باشیم.

ایشان همچنین معتقدند که این چه نهضتی است که ما با رفتن به جنگ سارقان نمی‌توانیم آن را باکیفیت پیگیری کنیم؟ آن نهضتی که بعد از جنگ خلیج فارس به راحتی می‌توانست دست را از سر نفت بگیریم آیا بهتر نیست الان برای این که این نکته فهمیده شود به مبارزه با خودمان روی آوردیم؟

رییس بنیاد تأکید می‌کند تا صورتِ موجود بر آینده پیش روی ما جلوه تأثیر بخش مبنی بر تأمین و جانبداری و یا تمایل به توافقات بیشتر بین کشورهای دنیا فایده بخش ما نداشته است.