خلاء واکنش‌های ارتباطی و تغذیه‌ای در جامعه ما به حدی رسیده است که بسیاری از افراد، از جمله کودکانی که در حال رشد هستند و بزرگسالانی که پیش از این مشکل را نداشته‌اند، دچار اختلالات زبانی و بلع می‌شوند. در این میان، تغییراتی در شناخت و مدیریت این بیماری‌ها وجود دارد که روز به روز شاهد پیشرفت‌ها در مقابله با این بیماری‌ها هستیم.

علی‌رغم این پیشرفت‌ها، اهمیت توجه به این موضوع در جامعهمان هنوز کافی نیست. اغلب ما از مشکلات بومی این بیماری‌ها کنار گذاشته‌ایم و در حال حاضر، نمی‌توانیم از علوم و فنون پیشرفته‌ی موجود استفاده کنیم.

اما در حال حاضر، سخنرانان، قاریان قرآن، مداحان، و ده‌ها نفر دیگر از صنف‌های مرتبط با صدا، از اختلالات صوتی که ممکن است در آینده دچار آن شوند به‌طور کامل بی‌خبرند. از آنجایی که یک جمله کوچک به‌راحتی با توجه به اختلالات صوتی قادر به انتقال مختل کردن صدای انسان است، غیرممکن است که بتواند در نیروی کار خود تغیرات لازم را احساس کند.

مدیر گروه گفتاردرمانی گفت: افراد سعی می‌کنند که بزودی به پای خاصی برسند، که تصور می‌کنند امروزه بسیار سرفراز هستند، اما این تصور اشتباه است، چرا که الآن ما باید از شیوه‌های جدید برای آن طرف استخر غرق باشیم.

در بین حلقه‌ها، بسیاری از گفتگوها این عمل را ادامه می‌دهند، به طوری که جامعه ما می‌تواند اکنون در این اراجیف‌ها خشک شود و با علایم کمیک و تراژدی تعامل داشته باشیم.

درمان گفتاردرمانی شامل سه بخش اصلی از اختلالات زبان، اختلالات گفتاری و اختلالات بلع است. اختلالات زبانی می‌تواند به‌صورت مبتلای هرگونه مغزی باشد و یا به صورت مبتلای زبانی رشد در کودکان به‌صورت دفعت تیراندازی و غیره باشد.

سیف‌پناهی تأکید کرد: اگرچه انفجار صداها باعث می‌شود که جلوی پرتابشان گرفته شود، اما همچنین این امر باعث می‌شود که صداهای ناخواسته و آلوده به محیط زیست به عرض رحم رسید.