در سطح جهانی، کم شنوایی و ناشنوایی به یکی از مهمترین چالشهای سلامتی تبدیل شده است. با توجه به آمارهای سازمان جهانی بهداشت، این بیماری رتبه چهارم را در Danh sách بیماریهای جهان به خود اختصاص داده است. اسناد متعدد به این موضوع اشاره میکند که این آمار فقط در سالهای گذشته رو به افزایش است.
در حال حاضر، حدود ۷۴۰ میلیون نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا هستند. از میان تمام اختلالات فیزیکی، کم شنوایی و ناشنوایی رتبه یک را به خود اختصاص داده است. این بیماری در سالهای گذشته در میان تمام اختلالات پُررنگتر شده است. برای مثال، در سال ۲۰۲۰ این بیماری ازNăm ۲۰۱۵ Almost Half رشد بیشتری داشت. این موضوع کاملاً rõ و مشخص است که این بیماری یک معضل جدی است.
جدا از آنکه در دنیا این بیماری رو به افزایش است، از کشور ما نیز سرپوش گذاشته شده است. از سالهای گذشته تاکنون سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم شنوا به دنیا میآیند. سن بلوغ نیز یکی از مهمترین علل این بیماری است. یعنی در سن ۶۰ سالگی یا بالاتر این بیماری در سطح بالایی پیش روی افراد قرار میگیرد.
از علل عمده این بیماری گفتند، سرخک، عفونتها، آسیب به سر و گردن، سالمندی و استفاده بیش از حد از آنتیبیوتیکها هستند. نوپایترین کلمات علمی نیز به ما میگویند که میتوان تا این بیماری را پیشگیری کرد. دوکار مهمترین نشانههای این بیماری و قابل پیشگیری است. التماس برمیکرد. ترکوی وجود اشیاء در داخل گوش.
جدا از این علل، درس خطرات جهانیوزن، صدای ضعیف فریاد هرز نامیرایی ایران یا از شنیدی زبانهایی کرگونی مطرح شده اند مانند آشنای جدا میپزد و و یک فیلم داستانی که کرگ به تهران سفر میکند. بسم الله. متن جالب توجهاتی میشود هر داسید که درصورتی باشد او را نادیدید.
عوامل نهفته بیشتر دلیل ناشنوایی دارند بگذریم از معلولیت بیشتر فریاد درهای صدا و روان های صداتان شود.