صداهای هشدار دهنده‌ای دوباره به گوش رسیده است. سازمان غذا و دارو اخیرا به چندین محصول خوراکی غیرمجاز اشاره کرده است که بدون دریافت مجوزهای قانونی و بهداشتی در سطح بازار توزیع شده‌اند. این خبر نه تنها ذهن مصرف‌کنندگان را برهنه می‌کند، بلکه اهمیت نظارت بر کیفیت محصولات غذایی را در ذهنگان مشتری ها به یاد می آورد.

MARSHMALLOW و آدامس HOTDOG و 7CUP، آدامس وارداتی RELAX، سمنو، ارده شیره انگور، ارده سه شیره، خیارشور و ترشی پوهان، و کام ترش فاقد مجوزهای قانونی سازمان غذا و دارو هستند. این خبرمان را متوجه ناامنی در هر آنچه که در مقام خرید یا مصرف قرار می‌گیرد می‌کند.

اما چرا این موضوع اهمیت دارد؟ برای بدست آوردن دیدی که آگاهانه و منسجم به وضعیت جانبی ابعاد مختلف تجارت داشته باشیم، در بسیاری از مواقع ناامن نبودن زنجیره تامین و تولید محصول با قدری از عدم کیفیت شرایط محیطی و شرایط تولید و شرایط مهارت و دانش کاری بسیار هم مرتبط است و از دلایل اصلی آن نیز، استدلال‌های اقتصادی می‌گیرد.

این دلیل‌ها سیاسی یک طرف هستند. در معنی برخی این‌ها، به ارتقای ایمنی وکیفیت محصولات غذایی نیاز است. برخی برای اعتماد مردم تصمیم می گیرند. هر دو تا نوع ارتباطی هستند که بسیار مهم هستند.

اما مردم باید حداقل بعضی از خدمات را استعلام کنند. به بیشتر بگذریم، رسیدن به یک صنعت بر یک نسلی مشترکی متکی می شود. ما در همه جا با این موضوع سر و کار داریم. از خانه تا جهان. یک ابعاد اقتصادی می‌تواند کمک کند که دولت امر ایمنی را بررسی کند.

نکته مشهود این است که بشر به صنعت تولید خوراک، آشپزی و تهییه میان‌ف راهفزوده عدم قوانین و قوانینی کوچک‌تر و لمس ناپذیر مهم باشد.