**سیر برای سرماخوردگی: راه حلی بی‌بدیل یا یک درمان جایگزین؟**

سیر از زمان‌های دور در غذاها و داروها استفاده می‌شده است. با وجود فواید درمانی متنوع آن، از جمله کاهش خطر بیماری قلبی، بهبود سلامت شناختی و تقویت سیستم ایمنی، این رویکرد قرار است به یک بررسی عمیق در مورد فواید سیر برای سرماخوردگی بپردازد.

**سیر و سیستم ایمنی**

سیر حاوی ترکیباتی است که به مبارزه با میکروب‌ها در بدن کمک می‌کنند. ترکیب آلیین موجود در سیر، وقتی له یا جویده شود، به آلیسین تبدیل می‌شود که گوگرد دارد و آن را بو و طعم متمایزی می‌دهد. مطالعات نشان داده‌اند که این ترکیبات پاسخ مبارزه با بیماری را در گلبول‌های سفید در بدن هنگام مواجهه با ویروس‌ها مانند ویروس‌هایی که باعث سرماخوردگی یا آنفولانزا می‌شوند، تقویت می‌کنند.

**می تواند از سرماخوردگی جلوگیری کند؟**

سیر به عنوان درمانی برای پیشگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا نویدبخش است. مطالعات نشان داده‌اند که سیر ممکن است در وهله اول خطر ابتلا به بیماری و همچنین مدت زمان بیمار شدن را کاهش دهد. همچنین ممکن است شدت علائم را کاهش دهد. در یک مطالعه به 146 داوطلب سالم به مدت 3 ماه مکمل سیر یا دارونما دادند. خطر سرماخوردگی در گروهی که سیر مصرف می‌کردند 63 درصد کمتر بود. با این حال، تفاوت معنی‌داری بین گروه‌ها در مدت زمان بهبودی پس از سرماخوردگی وجود نداشت.

**کوچک کردن مدت سرماخوردگی**

مطالعه دیگری نشان داد سرماخوردگی برای افرادی که در طول فصل سرماخوردگی و آنفولانزا روزانه 2.56 گرم عصاره سیر کهنه خورده بودند در مقایسه با گروه دارونما به طور قابل توجهی کوتاه‌تر بود و سرماخوردگی آن‌ها نیز شدت کمتری داشت. اگر اغلب به سرماخوردگی یا آنفولانزا مبتلا می‌شوید، خوردن سیر می‌تواند به کاهش علائم شما کمک کرده یا به طور کامل از ابتلای شما به بیماری جلوگیری کند.

**سخن پایانی**

در این مقاله از مجله داروخانه آنلاین، فواید سیر برای سرماخوردگی را بررسی کردیم. سیر می‌تواند به شما در مقابله با سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی کمک کند. با این حال، به یاد داشته باشید که سیر، هرچند مفید، اما جایگزین درمان‌های پزشکی نیست. اگر علائم سرماخوردگی شما شدید است یا بیش از چند روز طول کشیده است، حتما به پزشک مراجعه کنید.

**سؤال‌های امنیتی**

آیا سیر برای همه اعضای خانواده مناسب است؟ آیا سیر می‌تواند منجر به حساسیت غذایی یا آلرژی شود؟

**سوال برای خوانندگان**

سیر را چگونه می‌توانید در غذاهاتان استفاده کنید؟ آیا سیر ترش یا تازه را انتخاب می‌کنید؟